Andra, Tävling

Vinn presentcheck från Kelda

Är det fler därute som har fått en hutlös elräkning i brevlådan i dagarna, och känner att “Nu blir det soppa till middag, allra helst på en spik?” Nu har ni chansen att vinna produkter från Kelda, bland annat soppa – gratis! Keldas soppsortiment kan ätas som det är eller enkelt piffas upp till helt nya maträtter med hjälp av ett fåtal ingredienser. Vinnaren får en presentcheck på 100 kr på produkter ur Keldas soppsortiment, och 2:a och 3:e-pristagaren vinner varsitt badlakan. Allt ni behöver göra är att lägga en kommentar till det här inlägget med er emailadress, och skriva hur ni helst äter er soppa. Som bas i grytor? Som den är? Tillsammans med pasta? Alla har vi våra favoriter. Hur jag helst serverar min soppa kommer i veckan här på bloggen.

Kelda har lanserat en Iphone-applikation med 100 st 15-minutersrecept som man kan ladda ner till sin Iphone. Om man som jag inte är begåvad med en Iphone hittar man alla recepten på http://www.kelda.se/. Recepten innehåller lagom mycket ingredienser och går alltid fort att svänga ihop. Vinnarna i tävlingen dras på fredag den 26:e februari.

13 Kommentar

 1. Pernilla

  21 februari, 2010 at 9:57 e m

  vi köpte faktiskt inte allt på Bagaren&Kocken, bara minihålformsplåten. den finfina kakburken är från Balders Hage och tallrikarna från Grandmas. men jag hade nog kunnat köpa allting på Bagaren&Kocken om jag bara hade haft ekonomin och plats att göra av allting 😉

 2. Anna

  22 februari, 2010 at 6:57 f m

  Självklart vill jag vara med o tävla!!! Jag tycker soppor är perfekt i grytor, för om det blir över kan man ha det som en kraftigare soppa oxå! Håller alla tummar o tår! /Anna

 3. Marie Fransson

  22 februari, 2010 at 8:27 f m

  Perfekta på jobbet, när man bara har en halvtimmes lunch. Man värmer dem snabbt och hinner alltså äta i lugn och ro. Jag brukar komplettera med en god smörgås.//Marie

 4. Anonym

  22 februari, 2010 at 8:44 f m

  Jag gör en matinnovation och tar köttfärs till köttsoppan med mycket klimp (även om glutenklimp är bedrövlig i smaken)

 5. Vanessa Figueras

  22 februari, 2010 at 9:03 f m

  Som en varm god soppa, med lite extra gott i, kanske lax i fisksoppan och rostade brödkrytonger till? Soppa är alltid bäst som just soppa!

 6. Anonym

  22 februari, 2010 at 9:56 f m

  Hej!
  Jag brukar utgå från fisk- och skaldjurssoppan och slänga i lite kräftstjärtar, broccolibuketter och tärnad lax…
  Gott och snabbfixat!

  Mvh Andreas
  andreaseklof74@hotmail.com

 7. Emma

  22 februari, 2010 at 9:58 f m

  Keldas thaisoppa är supergod! En solklar favorit som blir ännu godare när man kompletterar med kycklingfile, tärnad mango och röd paprika! Mums!

  Mvh Emma
  emmafortuna@gmail.com

 8. Jenny.

  22 februari, 2010 at 1:13 e m

  SV: Ursch vad otäckt, hoppas att det gått bra varje gång.
  Mina var fina så jag slapp skära bort dem !!
  Hm jag äter helst tomatsoppan som den är bara med en klick cream fraiche. =0)
  //Jenny.
  nisse_nurr@hotmail.com

 9. sana

  22 februari, 2010 at 8:29 e m

  din blog är mycket fin!!

 10. Susie i köket

  23 februari, 2010 at 7:21 e m

  Keldas soppor utgör ett basförråd på mitt jobb. När tiden är knapp, så är det perfekt att mikra soppa och ta en bit bröd till.

 11. Anita

  25 februari, 2010 at 11:16 f m

  Jag äter helst soppan som den är, med någon god smörgås av grovt bröd till.

  Hälsningar Anita

  anneng41(at)hotmail.com

 12. Britta Ahlgren

  25 februari, 2010 at 8:28 e m

  Jag äter helst tomatsoppan och då knapersteker jag bacon och toppar med. I botten lägger jag en kräm på bakad aubergin, olivolja och timjan. De är även superbra som såser när det kniper!

  Supersnygg och "god" blogg!

  brittaahlgren@yahoo.com

 13. Skogshuset

  26 februari, 2010 at 8:47 f m

  Å va ´kul – en tävling! Soppa, hm…äts nog helst en kylig höstdag tillsammans med ett gott, hembakat bröd! Gärna soppa med en gräddbas (laktosfri dock!) så man står sig och så får det gärna vara mycket vitlökssmör till brödet:-)

Lämna en kommentar