Andra Tävling

Vinn presentcheck från Kelda

Är det fler därute som har fått en hutlös elräkning i brevlådan i dagarna, och känner att ”Nu blir det soppa till middag, allra helst på en spik?” Nu har ni chansen att vinna produkter från Kelda, bland annat soppa – gratis! Keldas soppsortiment kan ätas som det är eller enkelt piffas upp till helt nya maträtter med hjälp av ett fåtal ingredienser. Vinnaren får en presentcheck på 100 kr på produkter ur Keldas soppsortiment, och 2:a och 3:e-pristagaren vinner varsitt badlakan. Allt ni behöver göra är att lägga en kommentar till det här inlägget med er emailadress, och skriva hur ni helst äter er soppa. Som bas i grytor? Som den är? Tillsammans med pasta? Alla har vi våra favoriter. Hur jag helst serverar min soppa kommer i veckan här på bloggen.

Kelda har lanserat en Iphone-applikation med 100 st 15-minutersrecept som man kan ladda ner till sin Iphone. Om man som jag inte är begåvad med en Iphone hittar man alla recepten på http://www.kelda.se/. Recepten innehåller lagom mycket ingredienser och går alltid fort att svänga ihop. Vinnarna i tävlingen dras på fredag den 26:e februari.
21 februari, 2010

13 kommentarer

 1. vi köpte faktiskt inte allt på Bagaren&Kocken, bara minihålformsplåten. den finfina kakburken är från Balders Hage och tallrikarna från Grandmas. men jag hade nog kunnat köpa allting på Bagaren&Kocken om jag bara hade haft ekonomin och plats att göra av allting 😉

 2. Självklart vill jag vara med o tävla!!! Jag tycker soppor är perfekt i grytor, för om det blir över kan man ha det som en kraftigare soppa oxå! Håller alla tummar o tår! /Anna

 3. Perfekta på jobbet, när man bara har en halvtimmes lunch. Man värmer dem snabbt och hinner alltså äta i lugn och ro. Jag brukar komplettera med en god smörgås.//Marie

 4. Jag gör en matinnovation och tar köttfärs till köttsoppan med mycket klimp (även om glutenklimp är bedrövlig i smaken)

 5. Som en varm god soppa, med lite extra gott i, kanske lax i fisksoppan och rostade brödkrytonger till? Soppa är alltid bäst som just soppa!

 6. Jag äter helst tomatsoppan och då knapersteker jag bacon och toppar med. I botten lägger jag en kräm på bakad aubergin, olivolja och timjan. De är även superbra som såser när det kniper!

  Supersnygg och "god" blogg!

  brittaahlgren@yahoo.com

 7. Å va ´kul – en tävling! Soppa, hm…äts nog helst en kylig höstdag tillsammans med ett gott, hembakat bröd! Gärna soppa med en gräddbas (laktosfri dock!) så man står sig och så får det gärna vara mycket vitlökssmör till brödet:-)

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration