På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
vi köpte faktiskt inte allt på Bagaren&Kocken, bara minihålformsplåten. den finfina kakburken är från Balders Hage och tallrikarna från Grandmas. men jag hade nog kunnat köpa allting på Bagaren&Kocken om jag bara hade haft ekonomin och plats att göra av allting 😉
Självklart vill jag vara med o tävla!!! Jag tycker soppor är perfekt i grytor, för om det blir över kan man ha det som en kraftigare soppa oxå! Håller alla tummar o tår! /Anna
Perfekta på jobbet, när man bara har en halvtimmes lunch. Man värmer dem snabbt och hinner alltså äta i lugn och ro. Jag brukar komplettera med en god smörgås.//Marie
Jag gör en matinnovation och tar köttfärs till köttsoppan med mycket klimp (även om glutenklimp är bedrövlig i smaken)
Som en varm god soppa, med lite extra gott i, kanske lax i fisksoppan och rostade brödkrytonger till? Soppa är alltid bäst som just soppa!
Hej!
Jag brukar utgå från fisk- och skaldjurssoppan och slänga i lite kräftstjärtar, broccolibuketter och tärnad lax…
Gott och snabbfixat!
Mvh Andreas
andreaseklof74@hotmail.com
Keldas thaisoppa är supergod! En solklar favorit som blir ännu godare när man kompletterar med kycklingfile, tärnad mango och röd paprika! Mums!
Mvh Emma
emmafortuna@gmail.com
SV: Ursch vad otäckt, hoppas att det gått bra varje gång.
Mina var fina så jag slapp skära bort dem !!
Hm jag äter helst tomatsoppan som den är bara med en klick cream fraiche. =0)
//Jenny.
nisse_nurr@hotmail.com
din blog är mycket fin!!
Keldas soppor utgör ett basförråd på mitt jobb. När tiden är knapp, så är det perfekt att mikra soppa och ta en bit bröd till.
Jag äter helst soppan som den är, med någon god smörgås av grovt bröd till.
Hälsningar Anita
anneng41(at)hotmail.com
Jag äter helst tomatsoppan och då knapersteker jag bacon och toppar med. I botten lägger jag en kräm på bakad aubergin, olivolja och timjan. De är även superbra som såser när det kniper!
Supersnygg och "god" blogg!
brittaahlgren@yahoo.com
Å va ´kul – en tävling! Soppa, hm…äts nog helst en kylig höstdag tillsammans med ett gott, hembakat bröd! Gärna soppa med en gräddbas (laktosfri dock!) så man står sig och så får det gärna vara mycket vitlökssmör till brödet:-)