Andra Tävling

Vinn produkter från Nyblom Kollén

 Nu kan ni vinna ett riktigt fint paket med vårtextilier från Nyblom Kollén, till ett värde av 1400 kr! Jag har själv valt ut vinstprodukterna i paketet och dukat med dem på bilden ovan, det är mina egna favoriter ur deras vårkollektion för 2014.

I helgen bjöd vi över familjen på fika, och dukade i pigga vårfärger med saft i glasburkar och påskliljor och forsythia ovanpå den ljusblå duken.

Receptet på kakan kommer senare i veckan, men i stora drag är det en sockerkaka med citron och vallmofrön, och med brynt smör istället för vanligt smält smör. Smakar underbart!

Jag lurar bakom tygvimplarna.

Det här förklädet tycker jag är jättefint, det ingår i vinstpaketet. Jag har alltid gillat ljusblått, vilket nog märks på bloggens layout.

Det här är vad som ingår i vinstpaketet; en radda finfina vimplar Marit i färgen blåmix, förklädet Grill Mira i färgen sky, duken Mira (150×250 cm) även den i färgen sky, och 4 st tygservetter Ditte i färgen solros.

För att vara med och tävla, gilla Nyblom Kollén på Facebook, och kommentera på det här inlägget nedan med att svara på följande fråga: vad heter de tre teman som Nyblom Kollén har på vårens första kollektioner i år? Ni kan hitta svaret här, på Nyblom Kolléns hemsida. Skriv svaret i kommentarsfältet nedan, och glöm inte att lämna din emailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen avslutas på tisdag den 2:e april, sedan drar Nyblom Kollén en vinnare. 

25 mars, 2014

64 kommentarer

 1. Oj, denna chansen får jag ju inte missa. Blir ju toppen på verandan till våren, när värmen kommer!
  Strandfynd, Skepp o'hoj och Blomstra heter deras vår-kollektioner. Håller tummarna! / Lena
  (moberg_lena@hotmail.com)

 2. HEJ! Skepp o ´hoj, Strandfynd, Blomstra namnen på vårkollektionen. Fina produkter till uterummet!
  Härligt med rejäla produkter som håller. Gillar delar följer. Maud Lindberg maude@tyfonmail.se

 3. Strandfynd, Blomstra & ”Skepp o´hoj kallar ni kollektionerna! Älskar färgerna, formerna och det rejäla utförandet. Håller tummarna för vinst. (malinschedin@gmail.com)

 4. ååå härliga blå…. blått é flott

  Blomstra, Strandfynd och Skepp o´hoj är namnen på vårkollektionen.

  Hälsningar Linda
  (lindazz11@hotmail.com)

 5. Älskar deras grejer! Vi var på Stora Holm i deras butik för ett tag sedan och jag blev frälst i allt. Sambon stoppade mig och jag köpte bara nån löpare och några servetter;)
  Skepp o'hoj, Blomstra o Strandfynd heter kollektionerna.

 6. Jag vill gärna vara med! Gillar redan på fb (Liie Larsson). Strandfynd, Blomstra och Skepp o’hoj heter kollektionerna! liie.blogg(at)hotmail.com

 7. Vilken helt underbar tävling du frestar oss med, (förutom dina recept också förstås) och lyckan vore total om jag vann!!
  Jag gillar Nyblom & Kollén sedan länge på facebook (såklart!! ) och svaret på frågan är de otroligt vackra Blomstra,Strandfynd och Skepp O´Hoj

  symirre(at)hotmail.com

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration