Andra Tävling

Vinn rosa salladsskål från JellyBean! OBS – Tävlingen är avslutad.

Då var det tävlingsdax! Nu kan ni vinna den här chica salladsskålen från JellyBean värd 579 kr, i samarbete med Mästerkocken.se. På Mästerkocken kan man både hitta recept och shoppa grejer till köket, minsann!

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att surfa in på Mästerkockens hemsida, det gör ni här, och välja ut ett recept som ni tycker verkar vara hyvens. Kopiera receptets länk och klistra in i kommentarsfältet här nedan, och tala om varför du tycker det verkar vara det godaste receptet. Sedan är det bara att invänta att det ska bli måndagen den 23:e april, då jag jag presenterar en vinnare här på bloggen. Lycka till nu!

15 april, 2012

65 kommentarer

 1. Hej!

  Jag har hittat en sommartårta som ser ut att vara jättegod!
  http://www.masterkocken.se/Recept/Bak/Bak_Tartor/ShowRecipe?recipe=00930-Sommartarta

  Jag gillar att baka, specielt när det är lätta recept och när det inte tar sån lång tid. Mina favoriter på sommaren är jordgubbar och periskor, det är gott och det ser ju så himla friskt ut. Absolut en tårta som jag snart kommer tästa:)

  Varma vårhälsningar från
  hilde_jensen@hotmail.com

 2. Å vilken trevlig tävling! Jag vill gärna vara med 🙂 Eftersom jag är gravid och inte riktigt kunnat äta allt jag vill på ett tag är jag sugen på en riktig riktigt god köttbit, gärna sådär lagom rosa inuti. Under graviditeten har jag blivit extra sugen på grönsaker och frukt, så avokado och pepparrot låter riktigt fräscht i kombination med denna köttbit. Därför väljer jag detta recept: http://www.masterkocken.se/Recept/Kott/Kott_Not/ShowRecipe?recipe=00339-Avokadobiff_med_pepparrot

  Nu håller jag tummarna, kanske kommer bebisen på dragningsdagen, det vore väl en underbar dubbelvinst 😉

  Kram Linda

 3. Jag lagar ofta Moussaka här hemma. Moussaka är en ganska tidskrävande rätt, men himmelskt god och definitivt värd det.

  Smakerna och dofterna väcker minnen av en liten grekisk taverna med billigt rosé vin, rutiga dukar och en stor portion såsig smakrik moussaka, som gör att man rullar därifrån sådär lagom proppmätt och lycklig.

  Det här receptet med lammfärs och parmesanost ska jag definitiv testa!

 4. Färsk spenat, ekologiska tomater och senapsdressing – en perfekt bas för en vårig, fräsch sallad! Baconet tillför precis den sälta och knaprighet man behöver, och jag hade nog slängt i några grillade sparrisar eller nykokta rödbetor också för att göra den här salladen extra matig och god. Äntligen vår!
  Elsa Larsson
  elsa.larsson@spoon.se

  http://www.masterkocken.se/Recept/Ratter/Ratter_Sallad/ShowRecipe?recipe=00956-Bacon-_och_spenatsallad

 5. http://www.masterkocken.se/Recept/Gront/Gront_Frukt-Bar/ShowRecipe?recipe=00080-Blabars-_och_hallonpaj

  Blåbärs- & Hallonpaj ser riktigt sommrig och god ut! Hade absolut bakat denna paj som ser himla god ut om jag var den lyckliga som vann denna underbara skål från JellyBean för att fira! Tack för en himla fin chans, tänker hålla tummarna så hårt jag kan och drömma om att den blir min! Kan lova dig att skålen skulle komma till väl användning och vara en fröjd för ögat!

  Vänliga hälsningar, Terese
  tereseandersson1@hotmail.com

 6. Recept/ShowRecipe?recipe=01352-Chokladalskarens_drom

  Gottegris som jag är fall jag som en fura för denna tjusiga choklad dröm!
  Perfekt efterrätt till oss chokladälskare! 🙂

  Hoppas på lite tur i denna tävling då skålen va hur cool som helst!!

  Kram

  Fia

 7. Vi äter mycket kyckling i vår familj, dels för att det är nyttigt men även för att det är så fantastiskt gott! Saga 2 år är svår att få att äta kött – men kyckling går hem! Känns dock väldigt svårvarierat, blir mycket helstekt kyckling/filé och olika tillbehör. Denna pajen såg dock supergod och nyttig ut – en variation i ett på tok för inrutat matmönster hos oss! 😉

  Hälsningar

  Amanda

  erikssonamanda85@hotmail.com

  http://www.masterkocken.se/Recept/Fagel/Fagel_Kyckling/ShowRecipe?recipe=00967-Filopaj_med_kyckling

 8. Det finns så många goda kakor, men ändå kommer man ofta tillbaka till de klassiska! Brysselkex är helt klart en favorit som jag brukar falla tillbaka på! Går ju dessutom att variera färgen på sockret efter dukningen på kaffekalaset (om man vill lyxa till det lite extra)
  http://www.masterkocken.se/Recept/Bak/Bak_Smakakor-skorpor-kex/ShowRecipe?recipe=00139-Brysselkex
  Så nu håller jag tummarna för att jag kan fylla en fin rosa skål med småkakor snart!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration