Andra, Tävling

Vinnarna av chokladen!

Över 40 goda förslag på smaksättning till mörk choklad kom in, och det var inte lätt att välja. Bland många goda idéer fanns ananas, jordgubb, nötter och karamell. Men de tre förslagen som jag tyckte lät mest spännande, och som får 5 chokladkakor var från Marabou Premium, var förljande:

Mörk choklad med violtryffel som Pernilla föreslog – Oj så gott!

Mörk choklad med punsch som Håkan och Anki, främst Anki, ville smaka – det vill jag också smaka! Ingen har väl missat hur mycket jag älskar att ha i punsch i efterrätter…

Mörk choklad med julkryddor som Lina föreslog – nu må det vara högsommar, men hade jag stött på en chokladkaka som smakat kanel, nejlika och ingefära en decemberdag hade jag ätit upp den direkt! (Jag hade faktiskt ätit den sommartid också…)

Maila mig era adresser på h.sjogren@gmail.com, så ska jag se till att chokladen kommer hem till er på posten!

4 Kommentar

 1. Pernilla

  10 juli, 2010 at 2:34 e m

  YES! WOOOHOO! 😀 chooooklad! det här är nog den bästa dagen på länge. sommar, sol, semester & choklad, fina grejer! tack så mycket!

 2. Mor-Mia

  10 juli, 2010 at 4:29 e m

  Oj här hade jag visst missat din tävling..
  men då kan jag ju passa på att tipsa om min utlottning där man kan vinna en personlig barntavla målad av en konstnär. Det hade varit kul om du hade velat vara med och tävla!

  Hälsningar Mia

 3. Håkan och Anki

  11 juli, 2010 at 10:22 f m

  Oj tack, så kul att vinna! Men visst är punsch något av det godaste… Adressen drar vi iväg nu.

 4. Angelica

  11 juli, 2010 at 11:13 f m

  Hittade hit två dagar för sent ser jag… otur! Har bakat cupcakes med just Premium Mint, och det blev hur gott som helst!

  Men jag kommer hit fler gånger 🙂

Lämna en kommentar