Andra Tävling

Vinnarna av chokladen!

Över 40 goda förslag på smaksättning till mörk choklad kom in, och det var inte lätt att välja. Bland många goda idéer fanns ananas, jordgubb, nötter och karamell. Men de tre förslagen som jag tyckte lät mest spännande, och som får 5 chokladkakor var från Marabou Premium, var förljande:

Mörk choklad med violtryffel som Pernilla föreslog – Oj så gott!

Mörk choklad med punsch som Håkan och Anki, främst Anki, ville smaka – det vill jag också smaka! Ingen har väl missat hur mycket jag älskar att ha i punsch i efterrätter…

Mörk choklad med julkryddor som Lina föreslog – nu må det vara högsommar, men hade jag stött på en chokladkaka som smakat kanel, nejlika och ingefära en decemberdag hade jag ätit upp den direkt! (Jag hade faktiskt ätit den sommartid också…)

Maila mig era adresser på h.sjogren@gmail.com, så ska jag se till att chokladen kommer hem till er på posten!
10 juli, 2010

4 kommentarer

  1. Oj här hade jag visst missat din tävling..
    men då kan jag ju passa på att tipsa om min utlottning där man kan vinna en personlig barntavla målad av en konstnär. Det hade varit kul om du hade velat vara med och tävla!

    Hälsningar Mia

  2. Hittade hit två dagar för sent ser jag… otur! Har bakat cupcakes med just Premium Mint, och det blev hur gott som helst!

    Men jag kommer hit fler gånger 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration