Andra Säsong

Vinterbilder

Hur har ni det i vårt kalla land idag, kära läsare, snöar det på er? Här är det fortfarande långt från bikiniväder. Idag bjuder jag på några snöiga bilder från Öland i vinterskrud. Efter Ballys lunchpromenad får det absolut bli varm choklad med vispgrädde!


Det finns frusna björnbär i frysdisken, och så finns det frusna björnbär ute i naturen. Trots att de här björnbären är väldigt bildsköna väljer jag nog hellre de från frysdisken till min favoritfrukost som brukar bestå av turkisk yoghurt, flytande honung och tinade bär. Bilderna är tagna i samma trädgård där vi fotade våra bröllopsbilder i somras.

Ha nu en riktigt härlig lördag! Ska ni titta på första uttagningen till Melodifestivalen? Själv är jag taggad, jag har alltid älskat Melodifestivalen!

4 februari, 2012

5 kommentarer

  1. Åh, vilkar vackra vinterbilder! Kan hälsa Olof att jag behöver en kurs i vinterbilder – när det snöar. Jag får väl ladda upp med en back whiskey innan vi är klara…
    Jag är supertaggad inför mello! Har laddat upp med tapas och bubbel. Berra är i alla fall taggad inför maten 😉
    Kramis.

  2. Underbara bilder som alltid!Här på västkusten är det isigt kallt men underbart vackert:-) Har vart sjuk denna veckan så det har vart lugna puckar för mig. Idag var 1:a dagen jag tog mig ut,och då blev det med kameran då detta är min stora passion efter målningen. Nu myser jag med the och nybakat bröd för att få upp värmen!Sen blir det Melodifestivalen till kvällen.Vintriga kramar till dig.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration