Andra Vintips

Vintips till Alla hjärtans dag – Amarone Tommasi

Här kommer ett vintips till Alla hjärtans dag – Tommasi Amarone della Valpolicella Classico. Det är ju knappast Systemets billigaste vin, 279 riksdaler får man punga ut för det, men om det är någon där ute som vill slå på stort på Alla hjärtans dag på torsdag, så är det här vinet för er. Själva korkade vi upp vår flaska i somras när våra vänner Mary och Magnus var på besök, och amaronevinet fick fint sällskap av chokladmarinerat lamm. På tal om Mary, har ni sett att hon ska föreläsa i Stockholm i maj? Här kan ni läsa mer om det!

Nähäpp, nu ska jag sleva upp lite chiligryta. Den har puttrat på spisen sedan 15-tiden idag, och spridigt en underbart god och mustig doft både i och utanför huset, så nu är jag riktigt hungrig! 

10 februari, 2013

7 kommentarer

  1. Åh det är så gott! Vi fick en flaska av några vänner och hade aldrig smakat det och det är ju helt ljuvligt gott! Något man ska unna sig ibland :).

  2. Älskar´t! Vi var ju där på Tommasi på vinprovning när vi var i Italien. Tycker om deras Appassimento också, men när man ska lyxa till det rejält får det bli en Tommasi Amarone såklart. Fast jag lär nog inte bli bjuden på något sådant fin-vin på alla hjärtans dag. Men vem vet, gubben kanske överraskar? Kan ju hoppas i allafall 🙂 Kram Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration