Print

Rocky Road med geléhallon

Rocky road geléhallon

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Den godaste rocky road jag ätit, där geléhallonen lyser upp i chokladen som röda rubiner och smakar underbart ihop med dumle lakrits och de salta nötterna!

Ingredienser

Skala
  • 3 dl blandade, salta nötter
  • 1 dl Rice Krispies
  • 15 st Dumlekolor (gärna Dumle lakrits)
  • 1,5 dl geléhallon
  • 1,5 dl minimarshmallows
  • 400 g mjölkchoklad

Instruktioner

Blanda allting utom mjölkchokladen i en bunke. Inget behövs egentligen hackas eller skäras, men jag brukar halvera Dumlekolorna i alla fall. Man kan klippa dem på mitten med en kökssax.

Smält mjölkchokladen över vattenbad, och rör ner den i bunken. Blanda allt med en slev, och stjälp ut i en bakplåtpappersklädd form, t ex en lasagneform. Låt stå kallt i cirka en timme, skär sedan i bitar som du förvarar i kylen. Går jättebra att frysa.