Skriv ut

Förrätt med bresaola

Förrätt med bresaola

4.1 from 8 reviews

Bresaola är den perfekta förrätten som blir festlig med stekta kantareller, Västerbottensost, pinjenötter och tryffelolja. Prisvärd, enkel och snabbfixad!

Ingredienser

Scale
  • 0,5 dl pinjenötter
  • Ca 150 g kantareller
  • Smör till stekning
  • 16 skivor bresaola
  • 1 näve rucolablad
  • Ca 50 g Västerbottensost
  • Tryffelolja (går bra att ersätta med olivolja)
  • Svartpeppar

Instruktioner

Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna, häll sedan över på fat.

Stek kantarellerna i smör.

Arrangera 4 skivor bresaola på varje tallrik, toppa med kantarellerna. Strö över rucolablad, rivna/smulade bitar Västerbottensost och rostade pinjenötter. Stänk några droppar tryffelolja eller olivolja över varje tallrik och avsluta med ett varv med pepparkvarnen.