Skriv ut

Glasspinnar på vaniljyoghurt och bär

Glasspinnar-yoghurt

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

4.7 from 3 reviews

Vaniljyoghurt, bär och granola i skål är trevligt – i formen av en glasspinne är det ännu trevligare! Gott, mättande och vackert.

Ingredienser

Scale
  • 500 g grekisk yoghurt
  • 0,5 vaniljstång
  • 1 msk socker
  • 225 g hallon
  • 1,5 dl granola/müsli av valfri sort (jag kör på Start)

Instruktioner

Tina hallonen om de är frysta och mosa dem lätt med en gaffel, ställ åt sidan. Snitta upp vaniljstången, skrapa ur fröna och rör samman dem med yoghurt och socker. Varva yoghurt, hallon och granola i
pinnglassformar (lägg dock inte granola i toppen på glassen, då blir den kvar i formen), och frys sedan i minst 4-5 timmar, gärna över en natt.