Skriv ut

Grekisk yoghurt med jordgubbar, lime och mynta

Yoghurt-jordgubbar-lime-mynta

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 from 3 reviews

Sött, syrligt, friskt och fräscht. Det här är min egen favoritfrukost som jag allra helst äter. 

Ingredienser

Scale
  • 4 dl grekisk yoghurt
  • 500 g jordgubbar
  • 1 lime – rivet skal
  • Ca 12 blad mynta
  • Ca 4 msk flytande honung
  • 1 dl granola (kan uteslutas)

Instruktioner

Fördela yoghurten i fyra skålar.

Skölj och rensa jordgubbarna, skär i skivor och strö över yoghurten.

Finriv skal av lime, lite ovanpå varje skål.

Strimla myntabladen och strö över jordgubbarna.

Ringla över lite honung över varje portion.

Toppa varje portion med 1-2 msk granola om så önskas.