Ischoklad går på nolltid och kan varieras i oändlighet. Den här ischokladen har en ljuvlig smak av apelsin och rom, och smälter i munnen. Perfekt att ha på lut i frysen, behöver inte ens tina!
Grundrecept:
———-
Förslag på smaksättning;
Rivet skal av en apelsin
alt.
2 msk rom
alt.
Både rivet skal av en apelsin och 2 msk rom
Hacka chokladen och smält den över vattenbad. Rör ner kokosfettet och salt och rör tills du har en blank och slät smet. Smaksätt med antingen rivet skal av en apelsin eller 2 msk rom, alternativt smaksätt ena halvan av smeten med skalet från en halv apelsin och andra halvan med 1 msk rom för variation. Eller både och. Häll över i en liten kanna, och häll från den ner i ischokladformar. Låt formarna stela lite i rumstemperatur innan du flyttar dem vidare in i kylen, annars blir de svåra att flytta.
Hitta det online: https://baraenkakatill.se/ischoklad-med-apelsin-och-rom/