Skriv ut

Kokoskakor med chokladkräm

Kokoskakor-chokladkräm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5,00 av 1 recensioner

Loading...

Dubbla kokoskakor med chokladkräm som är både mjölkfria och glutenfria, och som smakar gudomligt!

Scale

Ingredienser

Chokladkräm:

Instruktioner

Sätt ugnen på 175C.

Smält margarinet till kokoskakorna, och ställ åt sidan att svalna.

Vispa ägg och socker pösigt.

Vispa ner kakao, och rör sedan ner kokos.

Häll i det smälta margarinet, och låt smeten stå och svälla i ca 10 min.

Klicka sedan ut teskedsstora klickar på plåtar med bakplåtspapper. Grädda plåtarna i mitten av ugnen, ta ut dem när kokoskakorna flutit ut lite och fortfarande ser lite kladdiga ut, i cirka 12 minuter.

Till chokladkrämen vispas margarinet med elvisp mjukt ihop med kakao, florsocker och vaniljsocker. Sist vispas ägget i.

Bred chokladkräm på hälften av kakorna, och tryck på den andra hälften av kakorna mot krämen så att du får dubbla kakor.