Skriv ut

Rosévins-slushie med persika

Rosévins-slushie med persika

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5,00 av 2 recensioner

Loading...

Frosé eller rosévinsslushie? Oavsett namn så blir det ljuvligt när du mixar frysta persikor och jordgubbar med rosévin!

Ingredienser

Scale
  • 5 st normalstora persikor
  • 0,5 liter jordgubbar
  • 3 dl isbitar
  • 750 ml rosévin

Instruktioner

Skala persikorna, skär dem i bitar och kärna ur dem, och frys bitarna i minst två timmar innan du börjar göra drinken. Snoppa och frys jordgubbarna också, såvida du inte använder dig av redan frysta jordgubbar.

Har du en normalstor mixerkanna (jag har en från Kitchen Aid som jag tror är ganska normalstor) kommer inte allt att få plats i en omgång, och då får du dela upp mixandet i två olika omgångar. Det enklaste är då att bara halvera receptet och göra det två gånger i mixern. Har du en större mixerkanna är det bara att köra på. 

När allt är ihopmixat är det bara att hälla upp i glas och servera!