Sätt ugnen på 225C.
Hacka purjolöken och bryn den i en kastrull. Tillsätt sedan köttfärsen och bryn lite till innan du rör ner kryddmixen och salsan. Ta från värmen.
I en bunke vid sidan av – rör samman crème fraiche, philadelphiaost, majs och riven ost. Krydda med salt och peppar.
Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en springform och lägg ett tortillabröd i formen. Bre på en tredjedel av tacofärsröran. Lägg sedan på ytterligare en tortilla, och bre på en tredjedel av oströran. Lägg på tortilla nr 3 och bre ut en hel burk chunky salsa. Lägg på tortilla nr 4 och bre på en tredjedel av köttfärsröran, tortilla nr 5 och en tredjedel av oströran. På tortilla nr 6 lägger du sista tredjedelen tacofärs, och på tortilla nr 7 sista tredjedelen oströra. Strö på en extra dl riven ost på toppen, och grädda i ugnen i cirka 20-25 minuter tills osten högst upp har fått fin färg. (Tortilla nr 8 blir över, den kan du frysa in.)
Låt gärna tacotårtan stå orörd 5-10 min efter att du tagit ut den ur ugnen så att den får sätta sig lite. Skär bitarna försiktigt, och servera med sallad.