Andra, Butiker

Drömmar i vitt

Sist vi var i Mariannelund stannade vi till vid den lilla gårdsbutiken Drömmar i Vitt. Den ligger bara fem minuter utanför stan, och sedan jag blev introducerad för butiken på en runda med min bonussvärmor och -svägerska i vintras har vi hunnit med ett besök där varje gång vi varit i krokarna.

Butiken är liten, men rymmer ändå en hel del inredning. Eller vackert “lullull” som mina vänner och jag brukar kalla det.

Riktigt gott kaffe har de också i butiken, som man kan få smaka på om man har tur. Varför har inte fler butiker det? 😉

En vit underklänning fick följa med hem, och ett dörrstopp som vi fick av vår sjömanshustru som var med och botaniserade i butiken. Till nästa Mariannelundstur får jag hålla till godo med deras nätbutik.

Från Mariannelund till Öland – idag har vi fint väder på ön, det är snudd på vindstilla och Olof och jag ska fotografera recept till ett matreportage. Eller ja, det blir väl Olof som fotograferar det och jag som lagar maten, men det är ju team work det med. Bally kommer som vanligt att agera “best supporting act”. Sedan blir det sensommarfika i trädgården med goda vänner!

2 Kommentar

 1. Marija

  25 augusti, 2012 at 9:26 f m

  Vilka söta plåtburkar, jag går verkligen igång på plåtburkar, märkligt…
  Kram och ha en skön helg!
  Óch du kompis, grattis till din 5: plats, såg att du var omnämnd i Barran idag. Så stolt över dig, puss

 2. Remsan

  27 augusti, 2012 at 7:28 e m

  Jag älskar lull-butiker! Den ser jättemysig ut.

Lämna en kommentar