Andra Fest

Vår egen Nobelfest!

Ikväll är det Nobelfest med prisutdelning, dans och artiga bordskonversationer. Men i lördags var vi ett glatt gäng som hade vår egen Nobelfest med prisutdelning, dans och utflippade bordskonversationer! Vi är ett tjejgäng som brukar träffas och hitta på saker, och den här gången blev det Nobelfest med våra respektive hemma hos det perfekta värdparet som bor lite utanför Kalmar. Förutom en fantastisk middag i ”blå rummet” bjöds det även på trubadur och uppträdande av en jätteduktig magdansös. Utan tvekan en av de allra bästa fester jag har varit på!!

Marija hade gjort en riktigt god Avokadopaj till förrätt som fick finfina omdömen! Ni hittar receptet på den här.

Huvudrätten bestod av fasan, potatismuffins, äpple och en ovanligt god sås som kvällens värdinna Inga kryddat med enbär. En riktigt lyckad kombination!
Nyskapande potatismuffins! Ett roligt alternativ att servera till kött istället för att äta potatis på klassiskt vis. Receptet finns här.

Till efterrätt hade jag bidragit med min Frozen Cheesecake.

Jag fick Nobelpris för ”Årets Konditor”! Marija och Örjan hade fixat fina priser och roliga motiveringar. Jag lovar att juryn inte var jävig. Men visst, en och annan kaka har man väl mutat folk med under året…
10 december, 2009

5 kommentarer

  1. Men WOW!!! Vilken middag, o vilket festupplägg! Låter ju supertrevligt! Börjar kurra rejält i min mage när jag läser om det o ser de fina bilderna… Hoppas att du får en riktigt trevlig helg! Kram Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration