På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Åh, det där lät riktigt smaskigt.
Ha en bra kväll!
Det lät gott..
god bless you
Hej, nu har jag rört ihop den, vad gott det skall bli. Tack för receptet//Helena
Tack för receptet, vi hade ett jätte kalas till våran 3åring idag och alla höll med om att den var helt underbar/Miranda.
Den godaste cheesecake jag ätit ! Tack för receptet.
Har precis försökt mig på detta och i skrivandes stund har jag cheesecaken i frysen. Men jag känner att den blev misslyckad. För det gick inte varva digestive och smeten, utan smeten rann rakt igenom kexen… Skulle jag ha vispat grädden mera eller vad kan jag ha gjort för fel? /johanna
Johanna – eventuellt kan grädden då ha varit lite för löst vispad. Men jag kan garantera dig att det gör absolut ingenting! Ibland har jag kexsmulorna enbart i botten och högst upp, ibland har jag dem lite varvat i smeten… det spelar ingen roll alls exakt var smulorna hamnar, det finns inget som är rätt eller fel. Det blir precis lika gott hur du än gör! 🙂