På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Ja våfflor gör man på tok för sällan….jättegott! Brännskador hör nog till köksarbete, det brukar jag oxå lyckas med att få:)
//V
Köpte ett sånt där järn man gör belgiska våfflor! Men jag håller med om att man borde göra det oftare:)
Åh, vad Bally är lik min HUmlan!! Säger det ofta men blir så påmind när du lägger ut bilder på honom!! HUr gammal är han tro?
KraM aNNA
Jag tycke våffeldagen är mycket bättre än semledagen! 🙂 Har du grädde i smeten också? Det är inte bara till att ha till eller?
Tänkte testa ditt recept…
Bally fyller fyra den 1:e maj! 🙂
Anna – grädden ska vara i smeten, 2 dl ska alltså hällas rätt ner i smeten, ovispat. Grädden man serverar till får ses som bonus. Ska kanske förtydliga det i inlägget lite. Kram!
Åh, vad gott med våfflor. Ja det är dags för det nu. Tack för receptet och för tipset på kaksmulans webshop. Det fanns jättesöta saker där.
Trevlig vecka,
Carina
En sådan snygging i köket! Förklädet klär dig verkligen men det är ju som man säger… allt klär en skönhet ;).
Jag gjorde samma miss som dig och köpte mig ett urkasst lågpris våffeljärn så nu får det bli ett nytt, ska kolla in Wilfa. Ha det gott!
Underbara bilder våfflor är underbart gott : ) Vad fint reprtage det var om er i tidningen hembakat jag ska baka kolakakorna någon dag mums! kram Sofia
Våfflor är underskattat! Det ska jag verkligen bjuda på imorgon när vi får besök. Ska testa ditt recept, tack!
Kram
Kitty
Vi gjorde också våfflor i helgen, både vanliga och kryddvarianten, dock utan brännskador! 😉
Mmm…våfflor, älskart! Min vän H hittade ett..ja vad som närmast kan beskrivas som ett "vintage" våffeljärn som man, och håll i dig nu, kan ta med ut på skogpromenaden! Ja men precis..när man säg, letar svamp eller plockar bär..och helt sonika placera över den perfekta lägerelden som man givetvis får till. Ja jisses…vad jag vill ha det där våffeljärnet! Vissa påstår att jag är manisk kring min matidéer..själv förstår jag inte vad de pratar om 😉
Mmm vad sugen jag blev nu! Vilket fint förkläde. Härliga bilder!
Kram Linda
Hello gorgeous! Du ser ut som en snygg hemmafru. Du kanske borde ha ett par fina matchande grytvantar så du slipper brännskador. Eller varför inte dina glassvantar 🙂 Glass och våfflor är ju gott ihop.
Brännskador uppstår nu som då 🙂 Våffeljärn äger vi inte, men när jag ser dessa våfflor borde jag väl skaffa en sådan!
Åh! Gud så gott det ser ut. Jag måste verkligen ut och inhandla mig ett våffeljärn. Så himla bra att man kan variera "toppingen" efter vad man är sugen på! Tack för tipset!
Japp våfflor äter man alldeles för sällan! Underbar blogg, hit kommer jag tillbaka flera gånger!
Kram
Älskar våfflor! Ska kolla på det järnet vår gamla är paj.. Hoppas den finns som dubbel.. Vi har många fler herrar här i familjen..
Hoppas vi får lite varmare snart kan man grädda sina våfflor ute på terrassen:)
Kram Tess
Åh, våfflor, det vill jag med ha!
Våfflor eller bofflor som Viggo säger hade vi som stående fredagslunch när jag va mammaledig, men jag har ändå inte tröttnat. 🙂
Har införskaffat mej senaste Hembakat nu å tänkte spana in er alldeles strax. 🙂
Mmm, gott med våfflor – det ska bakas så det står härliga till på söndag:)
Tack för att du delar med dig av recept, det är alltid roligt att prova något nytt (eller nygammalt kanske vi får säga, det skiljer inte jättemycket från mitt gamla:))
Kram Suz
Åh, va gott det ser ut och åh vad jag gillar din blogg! Har inte kommenterat någon gång, men nu var det dax!Du har fantastiskt inspirerande recept och glädje för mat i alla former, jag har testat massor av dina recept och de har varit fullträffar! Tack för din blogg!!!MVH/Charlotte
Tack för fina kommentarer! Och en extra kram till dig, Charlotte! 🙂
Hej Helena,
jag är en tysk kvinna som läser jättegjärna din blogg.Vad snygg den är!
Är det sant att vaffeldegen är gjort utan ägg? Snart kommer jag att back vafflor i helg.
I April ska jag reser till Sverige och för jag är en regelbundna läsare och köpare fran hembakat ser jag ram emot att köpa den nua med din inlägg.
Hälsningar fran tyskland,
Christina
Åh, så gott med våfflor!
Varför mineralvatten? Blir det frasigare? Luftigare? Hm. Måste prova.
Christina – vad roligt att du läser bloggen! Hoppas att du får en trevlig vistelse i Sverige i april. 🙂 Och ja, våffelsmeten är utan ägg, den blir frasigare då.
Sahra – det stämmer att mineralvatten gör våfflorna extra frasiga. 🙂
Hej Helena,
tack för svaren,i söndags är det vaffeldagen da kommer jag att baka den för mig och mina barn.
Christina
åhhh våfflor ska det nog bli i helgen… dock blir nog hunden utan… för j****r va han fiser illa av dom… 🙂
tack för en rolig och inspirerande blogg… Di