Andra Familjen Säsong

Pulka och korv

I lördags passade vi på att ta tillvara på det fina vädret, och det var tur det, för idag är det mesta av snön i trädgården redan bortsmält.

Lily åkte pulka och byggde en snögubbe med Olof. Vi hade grillpremiär också, och grillade korv. Det är fascinerande hur gott det kan smaka med korv med bröd en snöig vinterdag.

Lilys farmor var på besök i helgen, och här vinkar vi till fotografen.

Tänk att vädret kan slå om så snabbt – idag när jag gick en vända i trädgården såg jag hur det redan kommit upp blad till snödroppar, och små, små gula vintergäck. Det går åt rätt håll!

25 januari, 2016

4 kommentarer

  1. Härligt med vinter, vi i Skåne fick också ett smakprov. Men likadant här, nu är snart allt borta igen! Ja, visst är det märkligt hur god en grillad korv med bröd kan vara! Trots att korv definitivt inte står på min önskelista annars:)

    Skrattade gott åt dina tidigare inlägg, både åt maten som kanske inte var så himla god som den såg ut och åt det där med att bestämma sig för planering och sedan går det käpp rätt åt skogen och man sitter och googlar, läser bloggar eller något helt annat och så vips har den där heliga stunden försvunnit … känner så igen mig:)

    Ha det fint!
    Kram
    Suz

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration