Andra Restaurang Utflykt

Höganäs tur och retur

God fortsättning på det nya året! Här kommer ett livstecken från oss, såhär några dagar in på 2016. Hoppas att ni alla har haft en bra jul och fått en fin start på det nya året. Vi har haft det finfint, och imorgon återgår vi till vardagen igen. Eller inte helt och hållet, om 1,5 vecka ska Lily skolas in på dagis, så då blir det annorlunda rutiner framöver.

För ett tag sedan var vi en sväng i Höganäs, och det slog mig att jag ännu inte visat de bilderna. (Den egentliga sanningen är att jag inte hunnit rassla fram några bilder från jul- och nyårsfirandet, men det låter ju bättre att lägga fram det på det andra sättet.)

Höganäs med sin välsorterade saluhall och fina butiker har jag bloggat om förut, men eftersom det är så tacksamt att rikta kameran åt vilket håll som helst därinne, blev det lite bilder ändå. Höganäs är en lagom utflykt från Älmhult där syrran bor, och Lily och jag var där för lite kusin- och syskonhäng i ett par dagar innan jul medan Olof var ute i de småländska skogarna på fotojobb i närheten.

Bästa skylten, utan tvekan.

Jag lämnade inte av Olof där (även om han säkert hade velat det), utan vi åt en middag på Garaget alla tre. Solkart ett av de tre bästa hamburgerställen jag varit på. De andra är Flippin Burgers i Stockholm och Kalk på norra Öland, ifall någon undrar.

Att äta med Lily på restaurang är alltid en utmaning. Hon tillbringar större delen av tiden med att försöka ta sig ur stolen och rymma åt motsatt håll. Det här med att vara still har aldrig varit hennes grej.

3 januari, 2016

4 kommentarer

  1. Attans att det är så långt att cykla till Höganäs, annars hade vi kanske också fått till ett besök på Saluhallen någon gång… men, undrens tid är icke förbi, kanske får vi helt enkelt ta och hyra oss en bil och bege oss dit!

    En gott nytt år på er och en fantastisk fortsättning,
    kramar i massevis!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration