Andra Café och fika Säsong

Höstfika på StrandNära

Idag visar almanackan november, och i vår trädgård kan man inte längre se gräset (läs mossan) för alla nedfallna löv. Efter att ha roat oss med vår sedvanliga veckohandling som för tillfället innebär att en av oss plockar varor och den andra jagar efter Lily, begav vi oss på eftermiddagen ner till Stora Frö för en fika på StrandNära.

Vi åt soppa på pumpa och potatis, som serverades med hembakat bröd och dekorativt smör. Närbilden på soppan blev suddig, så ni får se den på avstånd istället. Jag hade stora planer på att vältra mig i varm choklad och pumpakaka med glasyr efter soppan, men var så mätt att jag får kompensera för denna kalorimiss i afton istället.

Efter fikat gick vi en typisk höstpromenad. Precis en sån där söndagspromenad bland höstlöven som alla hävdar hör till deras största intressen när de skriver kontaktannonser. Man kanske inte får så många svar om man skriver att man gillar att sitta i soffan i pyjamasbyxor, äta glass och titta på TV-serier. Men det är vad jag ska göra ikväll i alla fall. Det går vilt till, som ni hör. Tur att jag är gift. 

1 november, 2015

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration