Andra Familjen Utflykt

Lily på slottet

Nu är det ju ändå ett tag sedan jag i sann föräldraranda publicerade en bildorgie på Lily här på bloggen. Det måste ha varit i våras, i alla fall. Sedan dess har hon blivit snabbare, större och fått ännu lockigare hår. Här kommer några bilder från när vi var på slottet förra helgen tillsammans med våra vänner Mary och Magnus, och det är Mary (med bloggen Made by Mary) som har fotat de här bilderna på Lily. Olof och jag sprang mest bakom och försökte få fatt i barnet.

Att springa ifrån pappa är jättekul!

 Sedan tog vi igen oss lite och tittade på änderna i slottsparken. Lily bjöd på torra kex och alla var nöjda.

Efter att ha gått loss på fikat inne på slottscafét åkte vi tillbaka hem till Öland igen och satte en pizzadeg på jäsning tillsammans med våra gäster. Och så jäste vi lite själva.

19 oktober, 2015

8 kommentarer

  1. Här var det fullt ös minsann, härligt och vilken bra motion ni får! Bilderna är så fina, speciellt den sista med Olof och Lily, det ser verkligen ut som att de bara är där och då och njuter av livet.

    Kramar på er!

  2. Hejsan, jag hittade din sida via bloglovin och har kikat runt lite, fantastiska bilder och härliga intressanta recept, dessa foton på Lily gör att det kliar i mina fingrar jag håller på med scrapbooking och dessa hade bara varit så underbar att göra något med. Om du nuinte skulle vetavad scrapbooking är så kan du besöka min sida eller så får du väl googla.
    Jag kommer helt klart titta in i gen, vi ses!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration