Andra Fest

På Mad Men-fest i Stockholm

I fredags tog vi flyget till Stockholm, för att tillbringa en trevlig storstadshelg tillsammans med våra vänner och gå på Mad Men-fest. Som synes använde jag flygtiden till viktiga ändamål.

Kalmarflygs flygplan må vara små, men det tar bara 55 minuter att flyga mellan Kalmar och Stockholm, och de är alltid punktliga!

Bromma!

Efter att ha ätit imponerande mängder surdegsbröd till frukost samt fascinerats över olika utstyrslar på Söder (visste ni att man kan få tag i tights med inbyggda fejkmuskler?) hade vi tid hos Lenas kvartersfrisör för att bli Mad Men-fina i håret.

För den oinvigde är Mad Men en TV-serie som handlar om en reklambyrå i New York på 60-talet, och alla är väldigt piffigt klädda. Det är snäva kjolar, höga frisyrer, ett flödande intag av whisky på arbetstid samt ett kedjerökande utan dess like.

Vi hade med oss inspirationsblad för säkerhets skull…

…och vi blev riktigt nöjda med resultatet!

Här posar vi innan avfärd, Olof och jag och Lena och John.

Lena hade fyndat sin outfit på H&M, och jag hade fyndat min i mormors garderob.

Och här har vi kvällens 30-åring och festfixare – Jonas! Stilig som få i fluga och hängslen. Tillsammans med sin familj och vänner hade han fixat en jättefin fest med trerätters middag.

Lena och Olof posar. Och nej, Lena har inte börjat röka även om det må se så ut, det var avlånga tuggumin som alla fick vid sin bordsplacering. Olof sportar en slickad look där han ser ut lite som en hal ål.

Det är lite oklart vad jag gör här, eventuellt dansar jag. Roligt hade jag i alla fall, och det var en riktigt rolig Mad Men-fest. Hatten av till Jonas som fixade den och bjöd in oss!

18 mars, 2013

15 kommentarer

 1. Vilken härlig fest och fantastiskt tema!

  Hittade hit från Matbloggstoppen. Nina heter jag och driver en blogg på FEMME.SE, sen kanske man känner igen mig från "Hela Sverige Bakar". Just nu har jag en bakutmaning på bloggen som jag ville tipsa dig om, såg att du gillar detta med bakning. 😉 Du hittar utmaningen här: http://www.femme.se/niiinis/2013/03/18/den-stora-bakutmaningen/

  Det vore roligt om du ville vara med!

  Ha det fint så länge! // Nina Hermansen

 2. Ni var alla så fantastiskt fina! Jag älskar temafester och detta var verkligen ett kul tema. Jag måste också klura ut ett häftigt tema till slutet på året. Önskar dock att det var 30 jag fyller…

 3. Vad fina ni var på festen! Måste säga att mormors lindblomsgröna klänning tycks passa i alla sammanhang. Den har ju några år och fester på nacken!

  Kram från mamma

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration