På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Det där såg ju väldigt smaskigt ut ju.
Tack för en trevlig blogg
Mvh Linda
Teamwork på hög nivå här alltså, alla har ju sin uppgift:)
Vi hade lite pizzaorgie i vårt kök förra helgen och testade också med päron som topping, fast med chevreost istället. Inte sista gången om man säger så…
Hoppas ni får en finfin helg,
kramar
Haha, vem har klappat kocken i baken? Gott med hembakad pizza, precis vad jag blev bjuden på ikväll!
Hett tips på pizzatopping:
Grädda med enbart mozzarella&tomatsås(ev champinjon om veg).
Toppa med tunt hackad rödlök(småla inte!), chevre, massor av balsamicocreme, parma och ruccola. Ååh…!
Hoppas ni hade en fin kväll!
/Linnéa
Det där låter ju supergott! Tack för tipset, det får vi testa nästa gång!
Härligt med stort kök och goa vänner!
Kram
Vilken spännande fyllning på pizzan!!!
Det är rätt….låt gästerna jobba i köket!!
Det var hans fru som var skyldig till det Momaskitchen 🙂 kunde inte låta bli!
supermysigt som vanligt….nästa gång blir det pizzabak i Haga kompisar:)
puss o kram på er
Vad härligt när man kan laga mat tillsammans :-)Dessa pizzorna såg ju så inbjudande ut…..tror att det blir pizzabak här hemma snart!
Vilka fina pizzabilder!