Andra

Lilys dop

I söndags hade vi dop för Lily i kyrkan där vi bor. Här står Olof, syrran och jag och tittar på Lily som fortfarande är på strålande humör, vilket dock snabbt ska växla när hon får vatten på huvudet.

För då blir man ju lite ilsken. Jag fullkomligt älskar den här bilden, hon ser så sur ut!

Men hon blev glad fort igen. Man torkar ju, och det var ju ganska roligt att bli upphissad.

Det var en till bebis som döptes, och de föräldrarna hade tagit dit en tjej som sjöng en jättefin solosång som heter Livet i min famn. Här står jag och försöker hålla tårarna tillbaka som bäst.

Sedan var det gospelkör, så det var ett herrans drag i kyrkan denna söndag må jag säga. Riktigt roligt! Lily tog emot gratulationer från familjen.

Farfar var lite extra rolig. Vår vän Jonas som tog bilderna i kyrkan fick med många härliga ansiktsuttryck.

Sedan åkte vi till vårt favoritställe StrandNära i Stora Frö på Öland som hade dukat upp en ekologisk lunchbuffé till oss. Vi valde mellan att vara hemma och hetslaga pajer och städa, att vara hemma och beställa catering och att städa, eller att få god mat serverad på ett fint ställe och slippa städa. Vi valde det senare.

Våra vänner på StrandNära hade lagat en jättegod säsongsbetonad buffé med olika inläggningar, rotsaker, långkokt timjangris med apelsin, spännande charkuterier och mycket mer.

Det var bönor, ugnsrostade tomater, inlagda champinjoner, picklad rödlök, brynt smör, goda ostar och såser. Och sen blev det tårta! Jag vräkte i mig hela tre bitar tårta. Det gick så fort att jag inte hann ta kort på det.

Lily minglar…

…och frotterar sig med gästerna.

Frisyren återhämtade sig efter mötet med dopfunten, som synes.

Lily blev hejdlöst bortskämd med massor av fina presenter, hon fick så mycket fint. Vi är så nöjda med dagen, och glada för att så många kunde vara med och dela dagen med oss. Lily var också glad, och låter hälsa att hon hade en toppendag.

25 oktober, 2014

12 kommentarer

  1. Den där tösabiten alltså, den episka dopbilden!! Ser hur den kommer upp som plakat vid studenten, helt underbar!! 😀 Hon kompenserar dock fullständigt på alla andra bilder med världens sötaste uppsyn! <3

    1. Ja, det är ju gulligt när de är sura, och den lilla läppen åker ner. Nästan så man känner sig lite taskig när man skrattar åt henne. 😉 Men hon är ju så söt då!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration