Andra Butiker Öland

Fyndar på favoritloppisen

För ett tag sedan var vi på favoritloppisen i Gårdby, och som vanligt kom jag hem med saker jag inte visste att jag behövde. Inte för att jag ångrar mig, jag är jätteglad över min nya, blå sjömanskista och mitt nya porslin. Ni kommer säkert att få se det på bloggen framöver.

I sommar har de börjat med ”Skafferiet” som en ny feature, en liten hörna där man bland annat kan köpa färska lantägg från glada höns. Tummen upp på det!

Vi hade finbesök av Olofs styvbror med familj, och då får man ju se till att åka till de bästa ställena! Efter att ha fyndat fina gamla tallrikar från bland annat Rörstrand åkte vi vidare till Gårdby Café och Lanthandel för en fika, innan vi begav oss till Bläsinge strand och jag badade för första och förmodligen enda gången i år.

Bilder på min sjösättning blir ni dock besparade från, ni får titta lite närmre på tallrikarna istället…

…och på Elin och mig när vi shoppar! Ha nu en riktigt trevlig helg, allihopa, och är ni på Öland och åker, så heter den här loppisen Hemtrevnad – Gamla Vackra Ting.

24 augusti, 2013

8 kommentarer

    1. Hej Maja! Den ligger i Gårdby, bara ett par hundra meter från Gårdby Café och Lanthandel. Om du kör så att du passerar Eksgården så kommer en avfart till den här loppisen strax före fiket. De brukar ha öppet på helger, de har en Facebook-sida där deras öppettider står, på Fejan heter de Hemtrevnad – Gamla vackra ting.

  1. Tallrikarna var snygga men ännu snyggare var den där Elin i sin klänning, kan du locka ut av henne vart den är inköpt?

    Även matnördar vill ju klä sig snyggt ibland därav min något "off topic" fråga 🙂

    1. Den är från ett märke som heter Spira, jag köpte den i butiken Cirkus i Helsingborg förra sommaren. Var där i lördags faktiskt, och då hängde det några exemplar av den på en rea-ställning minsann!

  2. Darling, man har alltid användning för en blå sjömanskista. Det nya svarta, helt klart. Och porslin, det slår man ju sönder titt som tätt, gäller att gardera sig! Jojo mensan!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration