Andra Fläskkött

Korvgrillning i öppna spisen

För ett tag sedan skulle vi vara duktiga och skotta taket på sommarstugan. Sådana åtaganden kräver ofta en motiverande belöning i form av förtäring av mindre nyttiga livsmedel. Vi hade laddat upp med engångsgrillar, korv och bröd. Dessvärre var kusin Carl och jag tvungna att vara hemma och ha sjukstuga och kunde inte följa med. Vädret var lika risigt som vi var, så dagen avslutades istället med att den inhandlade korven grillades i öppna spisen hemma hos oss.

Olof tog med sig Bally ut på en pinn-raggar-runda, och kom hem med fina pinnar som han täljde till som vi kunde spetsa våra oskyldiga små korvar på. Sen var det bara att hålla dem mot elden och vänta!

Vimal fokuserar. Här ser det ut som att han tröttnat på att vänta och helt sonika kört in korven rakt in i elden. Det har han förmodligen också. Nästa gång det är dags för grillning i öppna spisen ska jag köpa hem marshmallows, så att vi kan grilla efterrätten också!

20 januari, 2011

5 kommentarer

  1. fasiken vad mysigt! vi har också en öppen spis, men den är icke-fungerande så jag har fyllt den med blockljus istället. inte alls lika kul att grilla där… hoppas ni får en fin helg!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration