Andra

Nytillskottet

Mamma och Günter har skaffat hund! En underbart charmig liten shih-tzu-tik som heter Melly, som precis som alla andra valpar är glad, pigg och pussig. Bally tycker mest att hon är jobbig. Notera hans försmådda min på köksstolen i bakgrunden.

Vid närmare eftertanke är ordet ”pigg” en underdrift, Melly är helvild!

Så vild att hon knappt fastnar på bild. Det är svårt att avgöra vad som rör sig fortast på den här söta lilla valpen – svansen eller de små tänderna. För tillfället tycker Bally att hon är som dubbelhäftande tejp, men vänta något halvår så har han nog ändrat uppfattning med besked…

1 oktober, 2011

9 kommentarer

  1. Haha Ballys min är helt fantastisk <3 Precis så såg min hund ut när min faster skaffade sig en liten för ett par år sedan – och precis så ser han ut fortfarande när "nykomlingen" svansar in. Så var inte så säker på att han kommer älska henne längre fram, han kanske är lika långsint som min 😉 Söt var hon i alla fall helt klart <3

  2. Vilken underbar liten tott 🙂 Bally undrade nog vad det var för ett litet yrväder som kikat in hos er :-))Ni såg ut att trivas oxå fast det såg ut att vara lite svårt att hålla denna lilla vilda,lekfulla dam 🙂 Kram!

  3. Vilken underbar liten tott 🙂 Bally undrade nog vad det var för ett litet yrväder som kikat in hos er :-))Ni såg ut att trivas oxå fast det såg ut att vara lite svårt att hålla denna lilla vilda,lekfulla dam 🙂 Kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration