Andra

Min söndag i bilder

Idag passade Bally och jag på att lapa vårsol under den korta tiden som solen höll sig framme. Solen behagade dock inte lysa längre än vad en påse godis varar i det här hemmet.

Jag passade på att läsa en bok på terrassen (som för en gångs skull inte var en kokbok), och njuta av att våren verkar vara här för att stanna. Förhoppningsvis.

Även inomhus finns det vårtecken, det här fina vårarrangemanget fick jag av min kompis Ylva i lördags, som hon har gjort helt själv. Jag är imponerad, själv kan jag inte ens vattna mina egna krukväxter, de dör som flugor. Ska dock göra mitt yttersta för att hålla liv i den här fina krukan.

Min söndagstradition trogen satte jag mig efter frukosten idag med en kopp té och DN Söndag, som idag bjöd på extra bra läsning för den matintresserade. Texterna om maten i Italien och om hur druvplockarna på vingården i Toscana vältrade sig i salsiccia och bröd med olivolja till lunch kan få vem som helst att vilja ta sitt pick och pack och åka till Toscana och söka jobb på första bästa vingård.


Även en intervju med Lotta Lundgren som driver den roliga bloggen Om jag var din hemmafru fanns med i dagens DN, i samband med hennes nya boksläpp. Jag måste införskaffa hennes bok snarast!

Men nu börjar snart söndagen lida mot sitt slut. Attans. Louise är här för lite söndagsmys, och Olof lagar citronrisotto som vi ska inmundiga tillsammans med en rejäl bit kött. Söndagar är hyvens.

13 mars, 2011

11 kommentarer

  1. Jag är också nyfiken på Om jag var din hemmafru-boken, det får nog bli ett inköp i vår.

    Vi besökte Toscana i somras och det var en av mina absolut bästa semestrar!

    Håller med dig om att fettisdagen borde vara röd dag – och apropå det ska jag nu äta en semla till kvällsfika! 😉

  2. Ni är hyvens!! Maten var delicious! Tack för hjälpen idag och för allt mumsigt! Ni är bäst!! Puss o kram (och förlåt Ballyboy för sparken jag råkade ge dig under matbordet…)

  3. igår hade vi dimma/regn/grått i göteborg – sådär kul. morr. men i skåne var det fint väder, berättade min mamma! jag har verkligen valt fel stad att bo i. bally ser ut att njuta ordentligt i alla fall (och du med!)

  4. Låter som en härlig och perfekt söndag! Vi hade inte så mycket sol men kände att vi fick kisa när vi var ute på promenad. Även ljuset är härligt!!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration