Andra

Vårfin

Idag står Olof och jag mycket lågt i kurs hos Bally. Vi har duschat honom, och det är alltid lika impopulärt. Men sen blir han alldeles vit och len i pälsen och fluffig som en liten boll. Inte macho alls, tycker Bally, och försöker skaka sig torr.


Att gräva i soffkuddarna är också en favoritsysselsättning när man är blöt, oavsett om det är från en dusch eller en lerig promenad.

Sedan brukar Bally åla sig på mattan, i hopp om att få pälsen lite extra torr. Och kanske lite dammig, om man har extra tur.

Det är bäst att ge kudden en omgång till. Så att den verkligen fattar vem det är som bestämmer.

19 mars, 2011

18 kommentarer

  1. ojojjoj… riktigt ilsk ser han ut *skratt* Det där känner man ju igen lite här hemifrån 😉 Men allvarligt… hur i helskotta kan soffan vara vit? åå mattan så ljus? ge mig knepen? 😛

  2. haha, jag känner igen min egen hund i beskrivningen för det där med att bli dränkt i massa vatten är verkligen ingen höjdare! Efteråt far han omkring som en raket för att hitta de bästa ställena att torka av sig på – helst så vita, svårtorkade ytor som möjligt! Tur att de är så söta 😉

  3. Jag känner igen det där!! Fast min hund gnider sig inte så mycket, men han gräver och krafsar. Vi brukar säga att han ska säga till när han har kommit till Kina och då krafsar han ännu mer. Haha haha… Sen springer han fram och tillbaka i lägenheten, i typ 10-15 minuter tills han är torr. Så han har jätteroligt och bryr sig inte så mycket om att han har varit blöt. Han ÄLSKAR att bada (på sommaren) så han är rätt van vid den blöta känslan.

  4. Bally är en liten trevägskorsning mellan pappillon, chihuahua och shih-tzu. Själv tror han dock att han är en schäfer. Eller en rottweiler.

  5. Gu då söt han e och så lik mitt lilla odjur:D

    Och all din mat gör mig så sjukt hungrig, farligt att läsa den då man sitter här gravid o hungrig haha:P

  6. Bally är så söt! 🙂 Malva är likadan, duscha, vad ska det vara bra för?! Springer runt, skakar på sig, river och ålar. Dem är för söta 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration