Andra Butiker Utflykt

Loppisrunda på Österlen

I lördags efter en lång frukost i Kivik begav vi oss ut på loppisrunda på Österlen. Diverse fynd blandades med fika tills det började fyllas på i både mage och bil. Loppisarna hade väldigt varierande kvalitet, men den som utan tvekan var bäst var Karossgården i Gladsax alldeles utanför Simrishamn.

Nya glasögon, kanske?

Dagens look; Einstein-glasögon! Jag kanske borde kassera mina läsglasögon jag har på jobbet och börja köra med de här istället?

Organisation råder i prylkaoset på Karossgården, trots att många små saker kan vara svåra att kategorisera. Då är det tur att det finns samlingsnamn som pillimojs!

 Bakom de smala lådorna gömde sig allt mellan himmel jord, från tidigt till sent 1900-tal.

Karossgården är 600 kvadratmeter stor, och många av rummen är inredda efter årtionde. Jag säger samma sak som Louise och jag konstaterade i kör när vi klev över gårdens tröskel; Kvalitetsloppis!

9 februari, 2011

10 kommentarer

  1. Så söt du är! Ja helt klart, ha de glasögonen på jobbet 😉 Själv fyndade jag på loppis i Bjuv o Billesholm för ett par veckor sen, två vita tallrikar med mörkblåa blommor som jag tänker ha till kakfat för 4:-/st, en bänk till sovrummet för 15:- o en emaljerad kanna från Kockum för 25:-. Precis som det ska va med loppis, billigt o alldeles nödvändigt 😉 ÄLSKAR loppis!

  2. Åh! Du är ju rolig du, lockar oss alltid med alla underbar ställen att besöka 🙂 Nu önskar jag att jag hade en bil så att jag kunde åka direkt till den här loppisen. Älskar loppisar! Kan du inte visa vad du köpte?

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration