Familjen

Tidiga helgmorgnar

Familjefrukost med barn och hund Som bekant så går vi ju upp väldigt tidigt hemma hos oss, även på helgerna. Det är inte frivilligt, tro mig. Evelyn vaknar ofta strax efter klockan 05, oavsett hur många timmar hon varit vaken under natten. När vi var i Älmhult och hälsade på syrran förra helgen vaknade hon först strax efter kl 06, och vi var jätteglada i flera timmar över vår sovmorgon, ända tills vi kom på att det var enbart för att vi ställt om klockan. Hade vi inte gjort det hade klockan fortfarande varit 05. Men men, det där blir ju bättre med tiden. Det är tur att det finns kaffe!

Leta i kylskåpet Jakten på mjölk!

Mamma med bebis mammaledigSe där, här har jag till och med hunnit sminka mig lagom till att dagsljuset börjat ersätta det tidiga morgonljuset. Klockan är säkert 08.30. Dags för förmiddagskaffe, med andra ord!

Har ni haft en härlig påsk, förresten? Vi har i vanlig ordning ätit alldeles för mycket godsaker, men det hör ju påsken till. Barnens farmor har varit här på besök, syrran med hela sin familj, och mamma och Günter vågade sig hit efter att ha haft influensan i en hel månads tid, så vi hade en klassisk familjemiddag och letade ägg i vardagsrummet. I trädgården kunde man ju inte vara, där var det ju snö! Verkligen aprilväder.

1 april, 2018

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration