Andra Familjen

Syskon till Lily

Om allting går bra kommer Lily att få ett litet syskon i höst. Vi är så tacksamma för både Lily och det lilla barnet i magen, för vi vet att det inte är något man kan ta för givet, att det bara ska fungera. Att få bli förälder är ingen självklarhet, något som vi fått erfara med allt vad det innebär då det tog väldigt lång tid för oss att få Lily, och det var en snårig väg kantad av motgångar.

Bebisen är beräknad till november, men är den som Lily och anser sig ha tråkigt därinne efter åtta månader så blir det nog i oktober. Lily har ju nyss fyllt två, och har inte riktigt förstått än vad det innebär med syskon och bebis i magen, hon tycker mest att mammas mage är stor och ser rolig ut. 

21 juli, 2016

30 kommentarer

  1. Tack kompis! Om sanningen ska fram så var Lily inte alls så samarbetsvillig. Faktum är att hon vrålar i högan sky, fast åt andra hållet…

 1. Stort grattis till bebben! Har följt din blogg i flera år utan att kommentera🙈! Som sagt grattis både till bulan på magen och till en fantastisk blogg! Älskar bilderna OCH alla hyvens recept, bloggen har givit mig mycket inspiration genom åren! Hoppas att du orkar fortsätta uppdatera även när du blir tvåbarnsmor!

  1. Vad roligt, tusen tack! Jag hoppas att nästa bebis kommer att uppskatta det här med att sova mer än vad Lily gjorde, som i stort sett ALDRIG sov. Och i så fall kanske det blir lite tid till bloggande, vem vet? 🙂

 2. Grattis vad kul! 🙂 Har följt din blogg i säkert 5-6 år. Hur tar lille Bally detta?
  Mvh Pia i Skåne

  1. Tack Pia, vad kul att du hängt med så länge! Bally har nog inte riktigt förstått att det lilla lugn han ibland får snart kommer att försvinna… 😉 Fast det går mycket bättre med Bally och Lily nu, hon får klappa honom utan att han smiter iväg.

 3. Åh va roligt, stort grattis! Barn är en välsignelse, förstår att ni gläds över detta lilla mirakel!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration