Andra Grillat

Första maj, välkommen!

Vad härligt det är med lediga dagar mitt i veckan! Speciellt när dagarna bjuder på strålande, värmande solsken från en klarblå himmel. Efter att ha ätit långfrukost och fixat lite i trädgården blev det grillat till lunch.

 Det blev T-bone med hemlagad aioli och sallad med granatäpple, päron och gestost. Gott!

Bally tog det lugnt i solen så länge…

…tills det var hans tur att få sig något riktigt gott i magen – köttbullemacka! Bally fyller fem år idag, och varje år den första maj får han en sådan här köttbullemacka, något som är hysteriskt populärt.

Sedan gick vi långpromenad i eftermiddagssolen, och njöt för fulla muggar av doften från vårblommor och värmande vårsol.

Och tänka sig, nu har det redan blivit middagsdags igen. Ikväll ska vi för första gången testa att göra något med nässlor, spännande! Önskar er alla en riktigt härlig onsdagkväll.

1 maj, 2013

7 kommentarer

  1. Så härliga bilder du bjuder på! Jag får så´n Ölandslängtan! Snart är det sommar o då kommer jag! 🙂 Men först hoppas jag att vi ses i Stockholm på lördag!?! Det ska bli så roligt!

    Kram Linda

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration