Andra Dukning

Höstfin dukning

När man fyller 30 får man ju bjuda till lite, och en säsongsinspirerad och vacker dukning förhöjer alltid stämningen. Tur att man har en syster som man kan lämpa över sådant på, och som dessutom tycker att det är roligt! Syrran gick in helhjärtat för dukningen och åkte till blomsteraffären och köpte rekvisita…

…som hon sedan skar till och gjorde flera olika små arrangemang av.

Hon klippte ner vanliga vita engångsmuggar av plast, tryckte ner en uppblött oasis i varje där hon sedan stack ner allsköns blommor som rosor och gerbera, blandat med kvistar och annat höstfärgat som hon hittade i trädgården. Ormbunkar och murgröna är lika tacksamma utfyllare som marshmallows är i en godisskål.

Sedan gjorde hon ett enda avlångt bordsarrangemang av alla de små ”kopp-arrangemangen”, där hon dolde de vita plastmuggarna med kvistar, pumpor och lyktor. Det blev jättefint senare på kvällen när det var mörkt i rummet och lyktorna lyste upp mellan pumporna och de höstfärgade växterna. Ännu finare skulle det nog bli om vi fick ändan ur vagnen och satte upp lite tavlor i köket… Det ser ju ut som att vi är nyinflyttade, trots att vi har bott i huset i över två år nu. Lite matrelaterade bilder skulle vara fina att förstora upp och ha på väggen, kanske några ur bloggens fotoarkiv?

I övrigt kan jag meddela att det har varit hyvens att fylla 30! Jag har fått förstaklassig uppvaktning och massor av fina presenter, som kokböcker, saker till hemmet, och piffiga saker till mig!

17 oktober, 2011

20 kommentarer

  1. Hej! Tänkte bara säga att jag gillar din blogg så himla mycket att i tävlingen Stora matbloggspriset 2011, så röstade jag på dig! Du kanske inte visste om denna tävling? Men jag ville rösta på dig ändå, för du verkar vara en sån himla härlig tjej med en sån inspirerande blogg! Tack för mig! här är länken:http://www.matbloggspriset.se/

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration