Andra

Fredagsmys och en vinnare!

Äntligen fredag! Här kommer några bilder från förra veckans fredagsmys då Lena och jag gjorde tacotårta. Lena kollar receptet i Iphonen, det är tacksamt med Iphone när man lagar mat, man behöver inte springa in i datorrummet hela tiden för att kolla receptet. (Dagens I-landsproblem, för övrigt.) Ikväll blir det ännu lugnare än förra fredagen – jag ämnar sitta i min favoritfåtölj och dricka fredagsvin och bläddra i kokböcker medan Olof tillagar italiensk pasta. Känns som ett lagom upplägg, och något jag har sett fram emot hela dagen.

Lena la minsann ner hela sin själ i tacotårtan. Det är kul att laga mat!

Och något annat som är kul är att presentera en vinnare av den lila Rice-formen från Nordljus! Vad många ni var som var med och tävlade, 100 stycken! Jag önskar att jag kunde låta alla vinna. Men – den som vann blev Anna. Grattis Anna! Maila mig din adress så kommer du att få en piffig form på posten! Trevlig fredagkväll, allihopa!

10 Kommentar

 1. Sofie

  14 oktober, 2011 at 6:32 e m

  Jag gjorde tacotårta för två veckor sedan som jag precis bloggade om:) Gott!

 2. Sofia

  14 oktober, 2011 at 7:18 e m

  Grattis till vinnaren kram avis ; ) Sofia i Hjo trevlig helg!

 3. tina

  14 oktober, 2011 at 7:43 e m

  O vilket kök, vill också ha en eld i köket!

  😀

 4. Mårtenssons kök

  15 oktober, 2011 at 11:42 f m

  Lät som ett alldeles förträffligt sätt att spendera fredagskvällen på:)

  Måste hålla med om ert kök, ser ju ut som ett riktigt drömkök. Undrar vad hyresvärden hade sagt om vi smält in en öppen spis i vårt…

 5. sunrill

  15 oktober, 2011 at 2:24 e m

  Hej är en ny besökare på din blogg och gillar den verkligen! Fina bilder och många inspirerande recept. Har en fråga, vad är det för ras på eran söta hund?

 6. Alexandra - Kärlek på tallrik

  15 oktober, 2011 at 5:07 e m

  Grattis Anna! Jag är själv tusen år efter alla andra och har ingen i-phone, så inga appar blir det =( Tur att jag har en bärbar dator så jag klarar mig i köket i alla fall och slipper springa ända till bordet där datorn brukar stå(i min etta) varje gång jag lagar efter recept! I-landsproblem? Jag förstår inte vad du pratar om 😉

 7. Helena

  15 oktober, 2011 at 5:18 e m

  Sunrill – vad roligt att du har hittat hit! Bally är en liten trevägskorsning mellan pappillon, chihuahua och shih-tzu. Söt som få! 🙂

 8. Lenita från Bohuslän

  17 oktober, 2011 at 3:16 e m

  Grattis Anna får man säga till den vackra formen 🙂 Jättekul med lite tävlingar emellannåt…mer sånt! Älskar min iphone….har hela mitt kontor på den :-)Är smått beroende nu och vill inte ha tillbaka min gamla telefon. Trevligt med fredagsmys i fåtöljen och mannen som fixar gott i köket :-)Kan förstå att han gör det av kärlek! Kram!

 9. Emma

  25 oktober, 2011 at 8:35 f m

  Åh jag vill också ha er öppna spis!

Lämna en kommentar