Andra Halloween Öland

Uppdukat för trollen

De här bilderna har jag ju inte visat för er än! De är från konstnatten under Ölands Skördefest, och passar riktigt bra såhär i Halloweentider. Bilderna är tagna på Capellagården i Vickleby, där det som en konstinstallation hade dukats upp ett middagsbord i höstig halloween-anda.

Louise och jag bestämde oss för att de som dukat bordet nog hade gjort det åt trollen. För det var ingen riktig mat som serverades i grytorna, det var snarare någon form av lera. Förmodligen väldigt organiskt, i alla fall.

För att inte tala om vad det kan ha varit för trollbrygd i glasen!

De här två små trollen gick i alla fall mest runt och mös med varm äppelcider, och flanerade omkring bland de olika konstinstallationerna.

 Som tur var kunde man värma sig lite vid en eld också. Det blir kallt att strosa runt på Öland i en hel natt.

Förutom konst bjöds det även på äppelutställning, potatisskola, hyvling av stora trästycken (männen tittade på och kände sig manliga när de fick prata om trä) och mycket, mycket mer…

…och avslutningsvis musikunderhållning från män i hatt med spännande instrument. När vi kom hem efter en lyckad konstnatt kände vi oss kulturella i en hel vecka framöver!

31 oktober, 2011

8 kommentarer

  1. Vilken perfekt kuslig stämning. Ser väldigt läckert ut! Jag vill även passa på att tacka dig för tipsen om Toscana. Vi har precis varit där och det var helt underbart! Vi fick njuta av mycket vackert och mycket gott. Jag åker mer än gärna tillbaka dit igen. Tack som sagt för svar på frågor och för tips.
    Desiree

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration