Familjen

Julpyssel med kollegorna

För några dagar sedan hade vi julpysselkväll hemma hos min jobbarkompis Marija, som vi alltid har någon dag i december varje år. Då brukar vi äta god mat, koka kola och pimpa apelsiner med nejlikor.

Apelsinerna tar vi sedan med oss till jobbet och hänger upp, en på varje plats. Tur att vi inte är fler än åtta på kontoret. Redan samma dag brukar den juliga doften sprida sig, och man känner att man är lite närmare julen.

Här kokar vi smörkola med vaniljstång och flingsalt. Den är galet god. Det enda negativa är att vi var tvungna att dela kolan på tre. Vi har ju fått en tjej till på kontoret nu, vilket är jätteroligt. Marija (till vänster) och jag har varit ensamma med grabbarna i flera år, men nu har vi utökat den kvinnliga fägringen med Anna. Vi är så glada för vår Anna! Det enda negativa är som som sagt att hon hade rätt till en tredjedel av kolan.

17 december, 2013

6 kommentarer

  1. Gud vad mysigt och roligt du verkar ha det såhär innan jul! Älskar nejlikor, de luktar så gott. Hade alltid det när jag va liten, men nu när jag bor helt själv är det ingen ide att pynta och göra fint…

    1. Det är ju då som det är extra stor anledning att pynta! 🙂 Även om det inte låter så kul alltid, så ska man inte glömma bort att göra det fint för sig själv också. Det är man värd. Och doften piggar upp. Stor kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration