Andra

Lördagslek

Idag har vi fotat matbilder utomhus till ett reportage. Bally har som vanligt varit med och ”hjälpt till”, som den duktiga fotoassistent han är. Men sedan tyckte han att det fick vara nog med jobb, och dags för lite bus.

Husses vante är ett hett villebråd…

…som man gärna sticker iväg med när man får chansen.

Är ni laddade inför Melodifestival ikväll? Vi har laddat upp med tacos, chips och dip, och kommer i sann svenne-anda att sitta bänkade framför TV:n kl 20.00 ikväll. Vi är pepp!

9 februari, 2013

5 kommentarer

  1. Woho tacos!! Bästa svennematen någonsin! Själv sitter man här och förnekar att man har check på sitt jobb imorgon. Har en hel manual att läsa *huhu* går inte så värst bra just nu – glor på raw food kakrecept och hundar på blocket. Om jag inte klarar mig imorgon så vet jag iallafall hur man gör kladdekaka utav dadlar – alltid något att gräva ner sorgen i 😉

  2. Ääääääälskar Vaniljtomat med mozzarella! Otroligt gott!
    Pastarullarna blev även de fina. Landets(rumänien) matbutiker är inte de bästa på att hålla sortimentet så någon basilika gick tyvärr inte att finna. Är vegetarian och bytte ut skinkan mot champinjoner och stekte i lite torkad basilika istället. Mums!
    Tack för alla fina tips och bilder som ni delar med er av!
    Kram Linnéa

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration