Andra Utflykt

På besök i Älmhult

I helgen var vi ju som bekant i Älmhult och hälsade på syrran, Vimal och deras lilla dotter Rose. Eller Mosters Ros, som jag brukar kalla henne. Jag hittade ett företag på nätet som tryckte upp små bodies med egen text och beställde en åt henne, som passade perfekt. Men allt klär ju en skönhet, som bekant.

Eftersom Vimal fyller 30 i dagarna bjöd syrran på storstilad middag. Helt enligt bloggen, of course. Syrran är en trogen blogg-matlagare. Till förrätt blev det storfavoriten tomat med vaniljmozzarella

…och till huvudrätt åt vi en finfin kycklingpasta med soltorkade tomater och basilika.

På söndagmorgonen gick vi en promenad med Caddy, Bally var hemma hos mamma på Öland. Caddy var pepp på att gå ut, han hade sovit som en stock hela natten och snarkat och grymtat i sömnen, och låtit som en hel svinstia. Nedanför min säng, så klart. Men även sådant kan man komma undan med om man är en söt spaniel som tycker om att gosa med sin moster.

Caddy posar snällt. Grässtråna också, för den delen.

Olof hittade en fin gammal dörr att fota, ett av hans absoluta favoritobjekt. Ni ska bara se alla foton vi har hemma på gamla fönster och dörrar (eller snarare rester av dem, ju skabbigare desto bättre, anser Olof) från Greklandssemestrar.

Efter morgonrundan intog Caddy sin favoritplats igen, och vi åkte tillbaka hem till Öland efter en härlig helg i Älmhult.

6 februari, 2013

8 kommentarer

  1. Måste försvara Olof lite här känner jag 😉 Gamla dörrar och fönster är otroligt vackra och fönster kan make/or brake ett helt hus.
    Heja Olof, dags för en utställning snart kanske??

  2. Finaste ros man kan tänka sig! Tycker också att gamla slitna dörrar kan vara underbart vackra. Speciellt när det är rost på gångjärnen 😉 Kramar Anna

  3. Caddan ser ut att vara herre i sitt eget hus, ser väldigt kaxig ut där han ligger i fönstret. Hmm, det brukar vara katter som ligger på det viset annars. Kram

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration