Andra Säsong Utflykt

Min favoritplats på jorden

Det finns inget ställe jag tycker så mycket om som familjens sommarstuga. Jag kan vara hur stressad som helst, men när jag kommer dit släpper jag allt, och när jag väl är där känner jag inget som helst behov av att åka därifrån.

Idag öser regnet ner oavbrutet här på Öland, och istället för att bjuda på regniga bilder av en tidig höst så blir det istället några bilder från en av sommarens härliga grillkvällar nere vid stugan.

Den här kvällen serverades det ljummen potatissallad och inlagd, krämig fetaost till köttet…

…och jordgubbspaj med vaniljglass till efterrätt.

Bally hade uppsikt över kohagen på andra sidan stänglset, och gjorde sitt bästa för se farlig ut på avstånd. Det gick sådär.

Våra vänners dotter fyndade fina små snäckor med hov, något som jag också tyckte om att ägna mig åt på somrarna vid stugan när jag var liten.

Vi var dåliga hundföräldrar och glömde Ballys hundmat hemma. Men han är å andra sidan inte den som tackar nej till kokt ägg och smörgås. Om han fick bestämma skulle vi gärna få glömma hans mat betydligt oftare.

Frukosten när man vaknar upp i sommarstugan är bland det allra bästa. Just den här morgonen regnade det, så vi drack vårt kaffe och åt våra smörgåsar inomhus. Har ni sett vilka grymma 70-talsgardiner vi har? De är så gamla att de faktiskt är riktigt retro!

Nu ska jag ge mig ut i regnet en snabbis, sedan blir det fredagsmys för hela slanten. Jag önskar er alla en riktigt härlig fredag!

31 augusti, 2012

12 kommentarer

  1. Ser fantastiskt ut! En riktig dröm, då jag älskar Öland, men att ha sommarstuga 4 timmar hemifrån är tyvärr inget alternativ :-/

  2. Undedrbart att ha ett ställe att åka till där det bara andas avkoppling. Så fint när man ser havet och kan tänka mig hur häliga sommarkvällarna kan vara.
    Ha en fin helg!

  3. Wow, vilket ställe! Verkar som om ni nästan har egen strand. Kan förstå att du tycker om stället.

    Vi har fint väder här på bästkusten, åh förlåt västkusten menar jag… ;o)

    Kram Malin

  4. va skönt att kunna ha ett favorit ställe att åka till. själv har jag inget direkt ställe utan det är mer en känsla som jag får när jag befinner mig på vissa platser

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration