Andra

Ge mig pudding!

Häromdagen hade Olof och Bally grabblunch ute i solen, och som alltid när de där två äter på tu man hand blev det blodpudding. Skillnaden mellan dem är väl att Olof använder bestick. Förhoppningsvis. Här ser det ut som att Bally skriker in våren, men jag tror faktiskt att han bara gäspar. Men han är söt oavsett vad han gör, den lille sorken. Ikväll är det dags för en av mina traditionella skräckiskvällar med min kompis Ylva. Olof och Bally får med andra ord äta själva. Vad som serveras? Ni kan ju gissa.

7 mars, 2012

7 kommentarer

  1. Gulle bally…..blodpudding är en storfavorit hos mina fyrbenta oxå. Jag brukar göra små tärningar o köra ett tag i ugnen, så blir de som godisar:)
    //v

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration