Andra Café och fika Utflykt

Fika på Kivikås

När vi var i Kivik häromveckan passade vi på att fika på det mysiga cafét vid Kivikås. Eftersom jag är en vanemänniska tog jag samma ljuvliga chailatte som jag beställde förra gången vi var där, i september…

…och samma quesadilla fylld med kyckling, grönsaker och ost. Jag gillar att köra på säkra kort, helt enkelt. Det är ungefär som när det kommer en ny låt från E-type; man vet ungefär hur den kommer att låta, och man vet att man kommer att gilla den.

Olof försökte vara nyskapande och beställde en köttbullemacka. Sedan togs det även in en äppelpaj, men den försvann så fort att Olof inte hann få upp kameran.

Ifall det är någon som undrar ”gör hon inte annat än åker runt och fikar?” så är det en väl motiverad fråga. Jag gör en del annat också. Men att åka runt och fika på små mysiga ställen är bland det bästa jag vet!

Äppelträden tar igen sig och laddar inför årets skörd. Helt annorlunda såg det ut när vi var där i juni, då var de här äppelträden fulla av gröna löv, och solen sken ner mellan grenarna. Vi får nog ta oss en tur dit i maj igen när äppelträden blommar, så att vi har varit där en gång per årstid.

26 februari, 2011

13 kommentarer

  1. Om jag bara hade möjligheten att åka runt och fika på en massa mysiga ställen hade jag också gjort det, jämt, hela tiden…
    Ja, E-type gör ingen besviken, ha ha. Ni får ladda upp med lite E-type låtar till bröllopsfesten.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration