Andra Utflykt

En underbar dag

Igår hade vi en alldeles underbar dag nere vid sommarstugan. Att sitta i solen på bryggan och äta från en plocktallrik ligger utan tvekan på min topp tio-lista här i livet.

En medhavd matsäck blir inte roligare än man gör den, och varför då inte göra den extra rolig? På väg ut till stugan stannade vi till vid mataffären och köpte med oss lite körsbärstomater, basilika, mozzarella, blandade italienska charkuterier och en baguette.

Bally var väldigt intresserad av den goda skinkan, och eftersom han är en bortskämd liten hund fick han självklart provsmaka.

Vi hällde lite olivolja, salt och peppar över plocktallriken innan vi åt den tillsammans med brytbrödet. Ljuvligt!

Varför dricka ur sin medhavda skål när man kan smygdricka ur någon annans mugg?


Mamma och Olof tar det lugnt nere vid bryggan och njuter av solen och lugnet. En riktig toppendag!

9 maj, 2011

22 kommentarer

  1. Åh, så härligt! Sådan picknick älskar jag, när man köper med sig lite olika godsaker. Ser onekligen ut som en underbar dag.

  2. Vilken härlig dag ni haft! Perfekt dag för en picknick vid vattnet.Såg väldigt frestande ut med alla delikatesser du dukat fram :-)Såg att det var fler som blev sugna på det fint uppdukade bordet. Har du funderat på att skriva en egen kokbok?Tycker att du och din man harmonierar så fint ihop med foto och matlagning. Är säker på att det skulle blivit en succe!!! Kram Lenita

  3. Åh, vilken perfekt picknick! En sådan där som man drömmer om men som inte blir till alls då det i verkligheten finns myror och sand och annat sådant som bara förstör det där perfekta! Hur lyckades du? 😉 Och kokbok låter väl inte fel? Jag skulle med glädje köpa en!

  4. Hej min lilla Stumpa! det där var en helt underbar dag. Sol, för ovanlighetens skull ingen vind, fantastisk plockmat och trevligt sällskap. Bättre kan man inte ha det!

    Kram på dig från mamma

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration