Andra Öland Säsong

Vid Haga Park på Öland

Ett av mina favoritställen att promenera på här på Öland är vid Haga Park, som ligger en bit nedanför Färjestaden. Naturen är helt fantastisk, oavsett årstid.

Det finns flera sådana här små tunna trappor, som leder ner till den smala strandremsan från promenadstigen ovanför. På sommaren är Haga Park omåttligt populärt bland windsurfarna. Jag tycker det ser så härligt ut när surfarna far fram sådär fartfyllt över vågorna. Mitt senaste windsurfingförsök resulterade dock i att jag fick hämtas med båt ganska långt från utgångspunkten.

Husse och hund tar det lugnt nere vid vattenbrynet…

 …medan matte är rebellisk och kör living on the edge.

Underbara vårtecken! Årets första tussilago, och kvistar fulla med videkissar!

10 mars, 2012

10 kommentarer

  1. Åh, det är så vackert. Där har jag suttit på stranden sjuk många gånger för att Berra och hans surfapolare väntar på rätt vind. Alla dessa dagar har inte varit varma och soliga kan jag tillägga… Mååånga koppar kaffe har jag hunnit sörplat i mig.

  2. Hejsan!

    Tack så mycket snälla du!! Ja vi är så nöjda med köket och vardaqgsrummet! Huset har stor potential och det äör så roligt att få vara kreativ och jobba hårt för att skapa något vackert!

    Underbara bilder du visar! Nu blev jag sugen på en promenad!

    Kram Jennie

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration