Andra Mat på resor Restaurang

Drinkar på Dorsia och dumplings på Hello Monkey

I lördags kväll innan alla matbloggare skulle smörja kråset på asiatisk restaurang, gick vill till hotellet Dorsia för att inmundiga drinkar i vacker miljö.

Och vilken miljö det var sen! Färglad och överdådig, med drinkar vars namn var lika dekadenta som inredningen. Eller vad sägs om en ”Belle époque?”

Här vill jag äta middag nästa gång vi är i Göteborg!

Remsan och Lotta trivdes som fisken i vattnet på Dorsia.

Några drinkar senare gick vi vidare till Hello Monkey och åt asiatiskt.

Det var kul att prova något lite annorlunda, och maten var riktigt god! Speciellt råbiffen med tryffelvinägrett. Det är ju inte så ofta som man äter sådant här när man bor i en mindre stad, det blir ju mest de klassiska kinarestaurangerna när man ska festa till det med något asiatiskt. Biff och bambuskott, ni vet. Så lite dumplings en lördag i Götet är inte fel!

23 april, 2013

9 kommentarer

 1. Dekadent var absolut ordet, vilket underbart makalöst vackert ställe! Vi har redan kikat på vad rum kostar, middagar och så vidare. Absolut ett hotell att fira bröllopsdag på, vi hoppas det finns kvar när det är dags för tioårigt firande!
  Och Monkeyrestaurangen får tummarna upp, gottigottgott!

  Kramar till er från oss

 2. Dorsia var helt galet coolt! Sharksmile lyckades hamna på bild också ser jag… 😉 Jg skulle kunna tänka mig att låsa in mig på deras hotell en helg och bara njuta.
  Middagen på lördagskvällen var så grymt god. Dumplings är helt inne 2013 har jag förstått denna helg.
  Blev en god och härlig helg!
  Tycker dessutom att det blev mycket fina bilder med Olofs nya leksak!
  Kramar.

 3. Underbart ställe, Dorsia! Som att kliva in i en helt annan tidsepok. Tack till er för grymma bilder, så kul att se igen. Maten syns bättre här vad det var än live på restaurangen, det var ju ganska mörkt där 🙂

  Kramar till er!

 4. När du är i Göteborg nästa gång och om du gillade Hello Monkey måste du besöka någon av de två restaurangerna Dubbel Dubbel. Restaurangen är inget annat än ett hippt och sofistikerat utfodringshak, ett jädra snyggt sådant med underbar mat. Plus för servitören som är precis så där perfekt dryg och effektiv, på ett positivt sätt som bara höjer upplevelsen.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration