Andra

Bally som valp!

Idag tänkte jag bjuda på en valporgie signerad Bally. Vår bortskämda lilla hund är ju ganska populär här på bloggen, men eftersom jag inte hade bloggen 2008 när vi skaffade Bally så har det av naturliga skäl inte blivit några valpbilder. Men det får det ju bli ändring på! Likt en stolt småbarnsförälder visar bilder på sin bebis kommer här en bildkavalkad på min lilla hund. Och trots att det här främst är en matblogg, så klämde jag ju ändå in ”en blogg om livets goda” i min header i somras, eftersom jag faktiskt bloggar om en hel del annat också. Och Bally är sannerligen livets goda! Han är så söt att jag nästan skulle kunna äta upp honom. Men det vore ju himla synd om jag gjorde det. På bilden ovan har vi precis hämtat hem honom. Det var i juli 2008 när vi fortfarande bodde i lägenheten i Kalmar, och Bally var liten och rädd och tyckte det var läskigt att komma till ett nytt ställe.


Några timmar senare tog han igen sig i soffan. Finns det något sötare än hundvalpar? De lite för stora, valkiga tassarna och den kala och lena lilla magen…

Här har han hunnit bli tre månader, och ligger och poserar lite stylish på fluffig frotté. Den här bilden var senare med i Härliga Hund, matte och husse var så klart jättestolta och köpte X antal lösnummer.

Säga vad man vill om Olof och mig, men den största livsnjutaren i familjen är nog Bally. Han var så söt när han brukade ligga så här, men det slutade han med alldeles för tidigt. 
En solig dag på sommarstugan blev han utsatt för sitt första bad, något som han som synes var måttligt road över.

Och nu är han stor! Eller stor och stor, han väger väl strax under sex kilo. Däremot tror han att han är minst lika stor som en rottweiler. Självförtroendet är det inget fel på!
31 januari, 2012

38 kommentarer

 1. ÅÅÅÅÅ Han är ju bara för söt! Man vill bara köra in näsan i magen o gosa…. Underbara bilder, vilken livsnjutare han är! KRAM Anna

 2. NAWW!Söta, underbara, härliga Bally!!! Djur, ja de är verkligen världens bästa sällskap.
  6 kg! Inte illa. Jag var hos veterinären igår med min katt, hon vägde lika mycket som Bally…och vetrinären, han slängde ur sig, rakt i nyllet på katten, att det var dags att banta nu! Vår katt har stått med butter min framför spegeln sedan vi kom hem och ikväll ska hon vara med på zumbapasset framför tv:n tänkte jag;-D

 3. Ja jösses…Man kan inte annat än att le, och så smälter hjärtat för en stund och man tänker att barnen ska få som de vill, nämligen en hund i huset! Men sen tänker jag förnuftigt igen…

  Men… ack så söt!

  Kram Mariette

 4. Den som inte säger åhhh eller söööt efter varje foto och formligen smääälter kan inte ha ett "hjärta" i kroppen! Med vänlig hälsning Pia i Eslöv

 5. Alltså…NU dog jag..ohhhh så söt ..sötsötsöt:)) Bally är verkligen en kille jag gillar:))) Vilken stor personlighet i en liten liten kille:)) Åhhhh:)) och du, nu kommer jag bara att tänka på hon som gungar som du skrev..Se trean du, sen kan jag skrämmas tillbaka:)) kram:)

 6. Alltså, det är inte VETTIGT vad söt han är lille Bally! Och har varit förstås! Jag håller med om att det verkligen inte finns något ljuvligare än hundvalpar, småstora hundvalpstassar och varma hundvalpsmagar <3 Han är HELT klart livets goda, den där vovven du har, passar bra in här på bloggen 😀

 7. Hej! Har blivit omåttligt förtjust i din blogg, går in och kikar här allt oftare 🙂 Skönt att det inte bara är jag som nästan skulle kunna leva enbart på glass 😉 Bally är verkligen jättesöt! Vad är han för ras? MVH// Julia

 8. Bally är lika glad för era fina kommentarer som han är för korv! Han låter även hälsa att han tycker om alla tikar, oavsett om de har två eller fyra ben. Kram på er! 🙂

 9. Som representant för fyrbenta tjejer känner jag att jag har först tjing på Bally, bara så att alla vetMarija

 10. Bally är bara den sötaste hund jag sett:-) Han har säkert en underbar personlighet,tycker mig kunna avläsa detta på bilderna av honom.Lyckos er som hittade han! Kram.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration