Andra Mat på resor

På matbloggsträff i Göteborg

I helgen har vi varit på matbloggsträff i Göteborg, som en del av er säkert redan har sett på instagram och hos andra matbloggare. Remsan, Olof och jag tog tåget upp i fredags.

Och Bally med, för den delen.

Jag har jättemånga bilder från allt vi gjorde på matbloggsträffen, men om jag kablar ut alla på en gång blir det ju lite mycket, så jag lägger ut dem i små portioner istället. Precis tvärtemot hur jag brukar göra med glass, med andra ord.

Vi gick en matvandring i centrala Göteborg som arrangerades av Njutningsfrämjandet, och på en bro fick vi smaka öl, Carnegie Porter som faktiskt är Sveriges äldsta varumärke. Det har bryggts porter i Götet ända sedan 1817! Nu tycker jag ju tyvärr inte om öl, men i sådana här lägen måste man ju faktiskt smaka lite.

Vi gick förbi både saluhall och ölhall…

…för att sedan gå in på det fina caféet Flickorna Kanold.

Därinne var disken fylld av dignande fat med godsaker, det var så att snålvattnet började rinna. De har förutom alla vackra kakor även en hyvens prisvärd frukostbuffé, vi var på den i höstas med våra vänner som bor i Haga, och det var absolut inte sista gången.

Vi provsmakade deras prisbelönta pralin med karamelliserad chokladtryffel och flingsalt, och jag tror inte att jag var den enda som ville länsa fatet.

Här är alla glada matbloggare!
22 april, 2013

8 kommentarer

  1. Det är så kul med alla inlägg som dyker upp lite här och var nu, anar att vi är flera som har liknande bilder i våra kameror:) Fina minnen från fina träffar, vi längtar redan efter nästa gång!

    Kramar

  2. Ja, ett riktigt härligt gäng matbloggare! Helgen har verkligen bjudit på många skratt och helt sjukt mycket gott att äta och dricka :-O

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration