Andra

En helt ny tillvaro

Här kommer ett livstecken från oss! Det blir inte många minuter över till att blogga de här veckorna, dygnet ser helt annorlunda ut numera. Men allt är bra med oss, vi ägnar dagarna och nätterna åt att amma, försöka sova när bebisen sover, och att försöka lära känna den lilla krabaten. Bally är väl sådär måttligt intresserad, men ser ändå till att hålla sig ganska nära hela tiden.

De stunder hon sover på dagarna brukar hon ligga i min gamla korg som mamma hade till mig när jag var liten. Den har hjul och är toppen att ha och rulla runt mellan de olika rummen i husen.

Tänk vad fort tiden går, imorgon är hon redan fyra veckor. Hon har redan hunnit växa ur sina första små bodies, och jag känner att hon blir tyngre och större nästan för varje dag. Igår skulle hon egentligen ha fötts, men hon hade ju som sagt lite bråttom ut. Dessutom gick vattnet 1,5 vecka innan hon kom, men som tur är gick ju allt bra ändå. Personalen på både förlossningen och neo på sjukhuset i Kalmar är verkligen helt fantastisk.

Hon har så mycket hår! Det har hon nog sin pappa att tacka för. Nu tror jag nog att det börjar bli dags för mat igen för hennes del, så jag ska öppna mjölkbaren. Tack för att ni tittar in här på bloggen även fast den uppdateras så sällan de här veckorna. Just nu är det fullt fokus på vår lilla bebis. Kram på er, kära vänner!

1 juli, 2014

17 kommentarer

 1. Det är ju inte för inte som de två första månaderna kallas för smekmånader. Efter där brukar man komma ur den lilla bubblan en aning. Så njut på! Den här tiden kommer aldrig igen. Jag blir själv galet sugen på att hoppa in i bilden och snosa urgullig bebis. Stor kram!

 2. Vilka fina bilder! En sån underbart söt liten tjej 🙂 Förstår att eran tillvaro är helt annorlunda nu när ni fått tillökning. Njut nu av allt detta goa,tiden går så fort. Kram till er alla från mig <3

 3. Njut av er lilla bebis, det finns tid för bloggandet senare 🙂 finns massor av gott i ditt arkiv för oss läsare att titta på så oss går det ingen nöd på 🙂

 4. Misstänker att den där lilla damen lär bli lika ofta fotograferad som prinsessorna:) Och det är ju inte så konstigt, sötnöt som hon är! Tycker det låter som ni för en alldeles fantastiskt skön tillvaro, att bara få vara och inte ha några krav mer än mattider är väl helt lagom.
  Så perfekt med korgen att rulla runt henne i, undrar just om det går att fixa en i vuxenstorlek? 🙂 Nu, så här sista veckan innan semestern, känns det absolut som att det hade varit väldigt skönt att rullas runt så där på våra jobb, kanske lite svårare för Håkan att jobba än för Anki…

  Ha det nu riktigt bra framöver, ta hand om varandra och krama Bally lite från oss.
  Sommarkramar i massor!

 5. Det är inte för inte som de första två månaderna brukar kallas för smekmånaderna. Det är där efter någon gång som man brukar komma ut ur bubblan lite grand. Så njut på! Den här tiden kommer inte igen. Jag blir själv grymt sugen på att hoppa in i bilden och snosa på urgullig bebis! Stor kram.

 6. Men vilken liten goding! Klart ni ska stanna i er babybubbla så länge det bara går. Vad jag kräver dock är bilder på konstverket nån gång då och då.

  Kram kram och hälsa farsan!

 7. Nytt liv och fantastiskt hur snabbt man finner sig i det. Eller….man har inte så mycket att bestämma själv längre. Bara att lyssna på lillchefen😊. Så söt!!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration