Familjen

Snöigt värre på Öland

Alltså – låt oss avhandla det här med snön: Det är väldigt mycket snö här. Den öländska snöstormen, Fåken som den också kallas, har verkligen varit här med besked. De senaste dagarna har jag fått ta sikte på snöpinnarna längs med vägen för att överhuvudtaget kunna hålla mig på vägen, då jag inte kunnat avgöra var vägen varit när jag kört. Egentligen skulle jag befunnit mig i Växjö nu, och ha smort kråset på PM & Vänner igår kväll, men jag ville inte köra genom skogarna mellan Kalmar och Växjö för att ta mig dit. Just de här dagarna är tåget ersatt av buss den sträckan, och det lockade inte så mycket det heller, för bussarna har legat i dikena som plockepinn de senaste dagarna här.

De här bilderna togs för några dagar sedan, men nu har snömängden dubblerats. Minst!

Bally den lilla paddlaren bottnar inte i snön, ens.

Men barnen har roligt! Syrran och barnen var här för några dagar sedan, och då var vi ute och lekte i trädgården.

Sommarens leksaker till sandlådan går ju precis lika bra att ha snö i som sand.

Evelyn tittade sömnigt på när en av kusinerna byggde snöslott, sedan nickade hon till och somnade där hon satt i pulkan. Fast då gick vi in.

3 mars, 2018

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration